Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρία Σκοπελίτου

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρία Σκοπελίτου

Ο γάμος του δημοσιογράφου ήταν μυστικός, αλλά το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει ανοιχτό πάρτι για φίλους και συνεργάτες του ζευγαριού

Την εκλεκτή της καρδιάς παντρεύτηκε χθες το απόγευμα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Mega, μετά το διαζύγιο έπειτα από 25 χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή με την Μαρία Σκοπελίτου.

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει κρυφό το χαρμόσυνο γεγονός από τα φώτα της δημοσιότητας, πραγματοποιώντας την τελετή σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Την είδηση έκανε γνωστή η σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη, η οποία παραβρέθηκε στο μυστήριο και φωτογραφήθηκε με τους νεόνυμφους.

Στην σχετική φωτογραφία που ανάρτησε η σχεδιάστρια (με το σκούρο φόρεμα) στο Instagram, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ποζάρει χαμογελαστός φορώντας ένα μπλε σκούρο και δίπλα στην Καραβερβέρη είναι η χαρούμενη Μαρία Σκοπελίτου, η οποία επέλεξε ένα λευκό φόρεμα.

Ποια είναι η αγαπημένη του δημοσιογράφου

Η Μαρία Σκοπελίτου εργάζεται ως αισθητικός. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος γνωρίστηκε μαζί της πριν από περίπου δύο χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες μένουν μαζί στο σπίτι του στα νότια προάστια. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος έχει έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο του, ο οποίος μένει μόνιμα στην Αμερική, ωστόσο ήρθε στην Ελλάδα για τον πολιτικό γάμο του πατέρα του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει ένα ανοιχτό πάρτι για φίλους και συνεργάτες του ζευγαριού.