Κατερίνα Στανίση για Χρήστο Μάστορα: «Όσο καλή φωνή κι αν έχεις, δεν θα πλησιάσεις τον Στέλιο Καζαντζίδη»

Κατερίνα Στανίση για Χρήστο Μάστορα: «Όσο καλή φωνή κι αν έχεις, δεν θα πλησιάσεις τον Στέλιο Καζαντζίδη»

Τι είπε για την διάρκεια της καριέρας μιας τραγουδίστριας και τις φήμες ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις

Για την πορεία της στον χώρο του τραγουδιού, τις φήμες ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και για την ταινία που ετοιμάζεται για τον Στέλιο Καζαντζίδη, μίλησε η Κατερίνα Στανίση στην εκπομπή «Summer's Cool»,.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια ανέφερε αρχικά, πόσο διαρκεί η καριέρα μιας τραγουδίστριας κατά τη γνώμη της, λέγοντας «όσο της επιτρέπει η ηλικία της και αποδίδει η φωνή της» και πρόσθεσε ότι «οι τραγουδιστές έχουμε μάθει με κόσμο, αλλά οι περισσότεροι είμαστε μόνοι. Αυτό είναι το τίμημα». Ερωτηθείσα σχετικά με τις φήμες που έχει ακούσει ανά διαστήματα, ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, είπε: «Ήμουν 35 χρονών και έλεγαν, ότι έκανα πλαστικές, ότι μεγάλωσα το μάτι. Φαρυγγίτιδα έχω μια ζωή. Όταν είσαι τραγουδιστής σε βρίζουν, δεν έχουν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν. Δεν θέλω να κάνω πλαστικές, φοβάμαι. Είκοσι δεν γίνομαι ξανά». Ανέφερε ακόμη, ότι «τόσα χρόνια στον χώρο και ξέρω να ντύνομαι. Οι τραγουδίστριες θέλουν να φαίνονται λίγο μικρότερες, αλλά όχι να γίνομαι γελοία και να ντύνομαι σαν 15χρονη».

Όσο για την ταινία που ετοιμάζεται για τον Στέλιο Καζαντζίδη, ερωτηθείσα σχετικά με τον Χρήστο Μάστορα που θα παίξει το ρόλο, είπε: «Θα τον υποδυθεί ή θα τραγουδήσει; Όπως ξέρουμε όλοι μας, ο Στέλιος Καζαντζίδης είναι ανεπανάληπτος στη φωνή. Όσο καλή φωνή κι αν έχεις, δεν μπορείς να τον πλησιάσεις. Να τον υποδυθείς ναι, αλλά να τραγουδάει εκείνος. Όχι άλλος». Τέλος, για τις λαϊκές τραγουδίστριες είπε: «Βέρα λαϊκή τραγουδίστρια δεν ακούς σήμερα, έχει αλλάξει το άκουσμα. Η Πάολα τραγουδάει τα σημερινά λαϊκά τραγούδια, δεν είναι το παλιό αυθεντικό λαϊκό».