Νίκος Υποφάντης: Έδιωξε στον «αέρα» τον καλεσμένο του – «Ευχαριστούμε πολύ, φεύγετε, γεια σας»

Νίκος Υποφάντης: Έδιωξε στον «αέρα» τον καλεσμένο του – «Ευχαριστούμε πολύ, φεύγετε, γεια σας»

Ο δημοσιογράφος εκνευρίστηκε από την κριτική που του άσκησε ο TikToker Δημήτρης Σαββίδης

Μία στιγμή έντασης είχε στον «αέρα» του Action24 ο Νίκος Υποφάντης, ο οποίος κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον TikToker Δημήτρη Σαββίδη για την ακρίβεια στην ελληνική αγορά και τη σχετική έρευνα που πραγματοποιεί ο τελευταίος στα social media, ένιωσε να προσβάλλεται από τα λεγόμενα του καλεσμένου, με αποτέλεσμα να ζητήσει τη διακοπή της ζωντανής σύνδεσης.

«Με όλο τον σεβασμό και το θάρρος, στην Ελλάδα δεν θα αλλάζει τίποτα, όσο εσείς οι δημοσιογράφοι, οι έχοντες τη δύναμη και τη δυνατότητα, δεν εκθέτετε τους πολιτικούς, που χειραγωγούν ανάλογα με τα συμφέροντα που τους εξυπηρετούν. Κύριε Υποφάντη, το 2019 εσείς ήσασταν σε ένα άλλο κανάλι και κάνατε μάχιμη δημοσιογραφία, στηλιτεύοντας την τότε κυβέρνηση. Όμως από το 2019 ως το 2022 παραμείνατε στο ίδιο κανάλι και δεν κάνατε την ίδια κριτική», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σαββίδης.

«Τι δεν κάναμε; Δεν έχετε ιδέα αν κάναμε την ίδια κριτική ή όχι. Τώρα μιλάτε με μένα! Τώρα θα απαντήσω!», έσπευσε να σχολιάσει ο Νίκος Υποφάντης εμφανώς ενοχλημένος. «Ακούστε κάτι! Είχαμε δύο χρόνια πανδημίας. Δεν ξέραμε αν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι. Εσείς πιστεύετε, ότι αυτά τα δύο χρόνια, ότι εμείς δεν ξέραμε τι συμβαίνει στην αγορά; Το ξέρετε, ότι μηδένισαν οι τιμές των καυσίμων; Μη μου το παίζετε έξυπνος εμένα!», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος σε υψηλούς τόνους. «Επειδή το θέμα το κάνατε προσωπικό… είχαμε δύο χρόνια πανδημίας, που η Ευρώπη και όλος ο κόσμος έχασε εκατομμύρια κόσμου», θέλησε να πει στη συνέχεια ο Νίκος Υποφάντης, όμως δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του και διέκοψε τη σύνδεση με τον καλεσμένο.

«Ευχαριστούμε πολύ, φεύγετε, γεια σας! Τι λέει ο κύριος;», είπε ο Νίκος Υποφάντης εξοργισμένος, κλείνοντας τη σύνδεση μέσω Skype.