Παραλήρημα Πορτοσάλτε: «Τα μπάνια του λαού δεν μπορούν να γίνονται από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου»

Παραλήρημα Πορτοσάλτε: «Τα μπάνια του λαού δεν μπορούν να γίνονται από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου»

«Αν θέλουμε ο τουρισμός να μας φέρνει 20 plus δισ. ευρώ, πρέπει να υποχωρούμε έναντι των τουριστών, διότι δεν χωράμε»

Σε μία νέα πρωτοφανή πρόταση προχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, καλώντας τους Έλληνες να μην πηγαίνουν για μπάνιο στη θάλασσα από 15 Ιουλίου μέχρι 30 Αυγούστου, επειδή... δεν υπάρχει χώρος για τους τουρίστες στις παραλίες.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός για το αιρετικό του ύφος διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΚΑΪ, προτάσσοντας το οικονομικό όφελος και τα έσοδα από τον τουρισμό, προτείνει ουσιαστικά να απαγορευτεί στους Έλληνες, να πηγαίνουν στην παραλία τους δύο αυτούς μήνες του καλοκαιριού, για να αυξηθεί ο αριθμός των τουριστών που θα απολαμβάνουν την θάλασσα, χωρίς να ενοχλούνται από την παρουσία των ντόπιων.

Ειδικότερα, ο Άρης Πορτοσάλτε κατά την διάρκεια συζήτησης για την ακρίβεια στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ανέφερε: «Εάν θέλουμε ο τουρισμός να μας φέρνει 20 plus δισ. ευρώ, πρέπει να υποχωρούμε έναντι των τουριστών. Τα μπάνια του λαού δεν μπορούν να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Αυτό προσπαθώ να πω καιρό τώρα. Έτσι όπως πάμε, αν θέλουμε τουρισμό και ο τουρισμός να μας φέρνει 20 plus δισ. ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός, ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου, θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών, διότι δεν χωράμε».