«Ψήνεται» μεγάλη επιστροφή στη Marvel – Οι αδερφοί Ρούσο σε συζητήσεις για επιστροφή στο κινηματογραφικό σύμπαν

«Ψήνεται» μεγάλη επιστροφή στη Marvel – Οι αδερφοί Ρούσο σε συζητήσεις για επιστροφή στο κινηματογραφικό σύμπαν

Το «Avengers: Endgame» είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών

Οι αδερφοί Τζο και 'Αντονι Ρούσο, οι οποίοι οδήγησαν τις ταινίες «Avengers: Infinity War» το 2018 και «Endgame» έναν χρόνο αργότερα σε δυσθεώρητα εισπρακτικά ύψη, βρίσκονται σε συζητήσεις για να επιστρέψουν στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Αν ευοδωθεί η συμφωνία οι δύο δημιουργοί θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία όχι μόνο του Avengers 5 (με προηγούμενο τίτλο «The Kang Dynasty») αλλά και του «Avengers: Secret Wars».

Η Marvel Studios αναζητούσε σκηνοθέτες για να αναλάβουν τα φιλόδοξα πρότζεκτ μετά την αποχώρηση του Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον από το «Kang Dynasty» το 2023.

Ο σκηνοθέτης του «Deadpool & Wolverine», Σον Λέβι είχε δεχτεί πρόταση, αλλά προφανώς την απέρριψε.

Ο σεναριογράφος των «Loki» και «Doctor Strange 2» Μάικλ Γουόλντρον ανέλαβε να γράψει το σενάριο για το «Avengers: The Kang Dynasty», ενώ το «Secret Wars» δεν έχει προς το παρόν σεναριογράφο.

Οι Ρούσο έχουν σκηνοθετήσει τέσσερις ταινίες της Marvel, συμπεριλαμβανομένων των «Captain America: The Winter Soldier» του 2014 και του «Captain America: Civil War» του 2016. Το «Avengers: Endgame» είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών με εισπράξεις που άγγιξαν τα $2.79 δισεκατομμύρια ενώ το «Infinity War» είναι η έκτη μεγαλύτερη με $2,05 δισεκατομμύρια.

Σύμφωνα με το Variety, η πρεμιέρα του «Avengers 5» έχει οριστεί για την 1η Μαΐου του 2026, ενώ το «Avengers: Secret Wars» αναμένεται στις 7 Μαΐου του 2027.