Τρύφωνας Σαμαράς: «Άργησα να συνευρεθώ ερωτικά με άντρα μετά τα 20 γιατί έλεγα μέσα μου “όχι είμαι αγόρι”»

Τρύφωνας Σαμαράς: «Άργησα να συνευρεθώ ερωτικά με άντρα μετά τα 20 γιατί έλεγα μέσα μου “όχι είμαι αγόρι”»

«Όταν το ανακάλυψαν οι γονείς μου...»

Ο Τρύφωνας Σαμάρας βρέθηκε καλεσμένος στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη όπου ο γνωστός κομμωτής αναφέρθηκε στην σεξουαλικότητα του, την αντίδραση των γονιών του ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή.

«Άργησα να κάνω σεξ μετά τα 20 -δεν είχα αποφασίσει- με άντρα. Όχι δεν έχω κάνει με γυναίκα. Όχι, δεν έχω την περιέργεια να το δοκιμάσω. Μέχρι τότε διχαζόμουν κι έλεγα μέσα μου: όχι είμαι αγόρι. Όλα αυτά της ηλικίας. Στο σχολείο υπήρχαν αγόρια που μου άρεσαν, αλλά δεν είχα κάνει ποτέ τίποτα. Γενικά από μικρός ήμουν πολύ ωραίο παιδί κι έχω ζήσει στιγμές του να προχωρώ στον δρόμο και να σταματάνε τα αμάξια» τόνισε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Όταν το ανακάλυψαν οι γονείς μου με ένα γράμμα που μου είχε στείλει μία φίλη μου… Είχα μία κολλητή φίλη τότε τη Ντέμη και την είχα βάλει ότι είναι η κοπέλα μου και μου έστελνε γράμματα, οπότε κάτι μέσα στο γράμμα μου είχε πει η Ντέμη, που το είχε καταλάβει η μαμά μου όπου τσίγκλαγε τον μπαμπά μου και έγινε όλο αυτό. Εκεί το κατάλαβαν. Εντάξει, ο μπαμπάς μου ήταν η πρώτη φορά που τον είδα να κλαίει στη ζωή του. Το συζητήσαμε τότε και ήταν ναι να αλλάξω, αλλά εγώ αυτό το πράγμα το έχω από μικρός. Ήταν επιλογή μου. Η μαμά μου ήταν πιο δύσκολη από τον μπαμπά μου. Μου είχε πει: τι να τα κάνω όλα αυτά αφού δεν έχεις παντρευτεί και δεν έχεις κάνει ένα παιδάκι;» εκμυστηρεύτηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς για την αντίδραση των γονιών του.