Άννα Βίσση: Μετά από 51 χρόνια καριέρας το θέμα δεν είναι να πουλάς εισιτήρια, αλλά να έχεις εξέλιξη

Άννα Βίσση: Μετά από 51 χρόνια καριέρας το θέμα δεν είναι να πουλάς εισιτήρια, αλλά να έχεις εξέλιξη

«Αν δεν υπήρχε η μουσική η ζωή μας θα ήταν βουβή», τόνισε η κορυφαία ερμηνεύτρια

Με αφορμή τις συναυλίες της στην Κρήτη η Άννα Βίσση μίλησε για τη μακρόχρονη πορεία της στη μουσική, το πάθος της για το τραγούδι, καθώς και για τη συνεργασία της με τον Νίκο Καρβέλα. «Αν δεν υπήρχε η μουσική η ζωή μας θα ήταν βουβή», είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του CretaLive. 

«Μετά από 51 χρόνια καριέρας μόνο ευγνώμων θα μπορούσα να είμαι. Νομίζω ότι είναι φυσιολογική η σχέση μου με τον χρόνο, με φοβίζει μόνο υπό κάποιες συνθήκες, του να πάψω να είμαι αυτή που είμαι, να πάψω να είμαι καλά. Η φθορά που έρχεται με τον χρόνο είναι δυστυχώς κάτι δεδομένο και θα πρέπει να αντιστεκόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε», είπε η Άννα Βίσση.

«Το θέμα δεν είναι να πουλάς εισιτήρια, το θέμα είναι να δίνεις στον κόσμο αυτό που περιμένει και ίσως και κάτι παραπάνω. Εγώ για αυτό προσπαθώ και με τον Νίκο Καρβέλα και με τους συνεργάτες μου επί σκηνής. Πάντα οι καιροί απαιτούν να έχεις εξέλιξη», επισήμανε η τραγουδίστρια.

«Με τον Νίκο (Καρβέλα) πάντα θα ετοιμάζουμε κάτι. Το να κάνουμε ένα νέο θεατρικό είναι ακόμα υπό σκέψη, πρέπει να βρεθεί ένα θέμα, όπως είχαν οι «Δαίμονες», η «Μάλα» και οι «Καμπάνες του Edelweiss». Δεν είναι κάτι που σχεδιάζεται», απάντησε η Άννα Βίσση σε σχετική ερώτηση.

Η συναυλία της Άννας Βίσση στο Ηράκλειο θα δοθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024, στο Παγκρήτιο Στάδιο, στις 21:30. Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, θα ακολουθήσει η συναυλία στα Χανιά, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων στις 21:30.