Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Με θεωρούν σνομπ, αλλά δεν πειράζει, δεν είναι και τόσο κακό»

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Με θεωρούν σνομπ, αλλά δεν πειράζει, δεν είναι και τόσο κακό»

«Σπούδασα ψυχολογία, αλλά ήξερα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» ήταν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που παραχώρησε συνέντευξη στην Αθηναϊδα Νέγκα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο ότι ο κόσμος τη θεωρεί σνομπ.

«Μου έχουν πει ότι φαίνομαι πάρα πολύ πειθαρχημένη και θα μείνω εκεί. Νομίζω ότι φαίνομαι πιο πειθαρχημένη, απ’ ότι πραγματικά είμαι, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου να φαίνομαι πειθαρχημένη. Ο κόσμος ψαρώνει γενικότερα, όχι μόνο με την πειθαρχεία και δεν ξέρω γιατί.

Τους φαίνομαι σνομπ και πραγματικά δεν το θέλω, δεν το επιδιώκω και ούτε έχω τέτοιου είδους σνομπ σκέψεις στο μυαλό μου. Παλιότερα με ενοχλούσε, αλλά τώρα λέω ότι εντάξει, δεν πειράζει, δεν είναι και τόσο κακό», είπε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

 

Για την υποκριτική, αλλά και για τις σπουδές που ολοκλήρωσε στο τμήμα Ψυχολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είπε:

«Σπούδασα ψυχολογία, αλλά ήξερα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Με την ενασχόλησή μου με την ψυχολογία με ό,τι διάβαζα ταυτιζόμουν. Με ώθησε στο να ακούω και να μην είμαι επικριτική απέναντι στους ανθρώπους. Δεν ήμουν αρκετά επιμελής φοιτήτρια για να μου δώσει πολύτιμες γνώσεις η σχολή, γιατί σπούδαζα ταυτόχρονα στη δραματική σχολή του κρατικού θεάτρου».