Δημήτρης Μακαλιάς: «Σηκώθηκε και άρχισε να μας βρίζει, “όλο αυτό είναι ένα απόλυτο ψέμα” μας φώναζε»

Δημήτρης Μακαλιάς: «Σηκώθηκε και άρχισε να μας βρίζει, “όλο αυτό είναι ένα απόλυτο ψέμα” μας φώναζε»

«Θεώρησα ότι είναι αστείο του σκηνοθέτη, δεν ήταν», είπε ο ηθοποιός

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Summer’s Cool» του ΣΚΑΪ ήταν ο Δημήτρης Μακαλιάς με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους». Ο ηθοποιός μοιράστηκε ένα ιδιαίτερο περιστατικό που κλήθηκε να διαχειριστεί στην τελευταία παράσταση της χειμερινής σεζόν.

«Σίγουρα πέρα από τις βρισιές, επειδή στην παράσταση κάνω τον αστυνομικό, έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα και το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι ότι οι αστυνομικοί έχουν κάνει τη δολοφονία. Είναι δεδομένο για το περισσότερο κοινό ότι εμείς δηλαδή φταίμε για αυτό», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς και συνέχισε ως εξής:

«Από τα πιο ακραία όμως σκηνικά ήταν που ήρθε μια μεθυσμένη στην τελευταία μας παράσταση. Είναι αστείο γιατί συνήθως στην τελευταία παράσταση στο θέατρο κάνουμε αστεία μεταξύ μας, εσωτερικά, αλλά συνήθως δεν πρέπει να τα καταλάβει το κοινό. Ξαφνικά λοιπόν σηκώνεται μια κυρία από την πρώτη σειρά, μεθυσμένη, δεν ξέρω τι ήταν και άρχισε να μας φωνάζει και να μας βρίζει.

Μας φώναζε ότι όλο αυτό είναι ένα απόλυτο ψέμα και κοροϊδεύουμε τον κόσμο και τι είναι αυτά που κάνουμε. Εγώ θεώρησα ότι είναι αστείο του σκηνοθέτη, δεν ήταν! Η κυρία ζήτησε συγνώμη μετά και νόμιζε ότι έτσι έκανε ένα αστείο και συμμετείχε στην παράσταση με τον τρόπο της».