Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Τι απάντησε ο επιχειρηματίας

Έλυσε τη σιωπή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον επιχειρηματία, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η influencer το διέψευσε κατηγορηματικά.

«Ακούγεται πολύ και γράφεται το τελευταίο διάστημα ότι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, γνωστός επιχειρηματίας, είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Διότι, λέει, τους είδαν χέρι χέρι να προχωράνε στα σοκάκια της Μυκόνου. Και κάποιοι είπαν ότι ταίριαζαν πάρα πολύ και ότι ήταν πολύ τρυφεροί μεταξύ τους… Και φυσικά αυτό έχει ανάψει φωτιές στο διαδίκτυο… Αλλά εμείς έχουμε όλες τις απαντήσεις σε όλο αυτό», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και συνέχισε ως εξής:

«Εγώ επικοινώνησα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία το διαψεύδει κατηγορηματικά. Διότι, λέει, δεν ισχύει, ήμασταν απλά σε μια κοινή παρέα και ότι έχει γραφτεί είναι ένα μεγάλο ψέμα».

Ο Ισίδωρος Φίκαρης ανέφερε από την πλευρά του: «Επειδή εγώ είμαι φίλος με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, είπα να του στείλω ένα μήνυμα και να τον ρωτήσω τι συμβαίνει με την Αλεξάνδρα. Μου απάντησε, με γελάκια, μια μπλε καρδούλα και μου λέει “χαχαχα, επιστρέφω Ελλάδα σε λίγες μέρες, λείπω στο εξωτερικό για business meetings εδώ και πολύ καιρό”».