Χάλι Μπέρι και Γκλεν Κλόουζ θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο δικαστικό δράμα «All’s Fair» – Συμμετέχει και η Κιμ Καρντάσιαν

Χάλι Μπέρι και Γκλεν Κλόουζ θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο δικαστικό δράμα «All’s Fair» – Συμμετέχει και η Κιμ Καρντάσιαν

Η σειρά φέρει την υπογραφή του Ράιαν Μέρφι

Η Χάλι Μπέρι (Halle Berry) και η Γκλεν Κλόουζ (Glenn Close) θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο δικαστικό δράμα του Hulu, με προσωρινό τίτλο «All's Fair», σύμφωνα με το Variety. Μαζί τους θα συμμετέχει η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian).

Η σειρά που φέρει την υπογραφή του Ράιαν Μέρφι (Ryan Murphy) και της 20th Television., ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2023. Θα επικεντρωθεί σε ένα δικηγορικό γραφείο στο Λος Άντζελες που αποτελείται μόνο από γυναίκες με την Καρντάσιαν να αναλαμβάνει το ρόλο μιας επιτυχημένης δικηγόρου διαζυγίων. Οι ακριβείς λεπτομέρειες για τους ρόλους των δύο άλλων πρωταγωνιστριών προς το παρόν κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό ενώ θα είναι μεταξύ των εκτελεστικών παραγωγών όπως και ο Μέρφι, η Κιμ Καρντάσιαν με την Κρις Τζένερ (Kris Jenner).

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ, το «All's Fair» θα είναι ο πρώτος ρόλος της Μπέρι σε σειρά μετά το «Extant» του CBS, το 2015 ενώ για την Κλόουζ σηματοδοτεί την επιστροφή της μετά την σειρά του FX «Damages» το 2008. Ο ρόλος της ως η διαβόητη δικηγόρος Patty Hewes της χάρισε δύο βραβεία Emmy και μια Χρυσή Σφαίρα.

Επίσης είναι το πρώτο πρότζεκτ του Μέρφι στο πλαίσιο της νέας του συμφωνίας με τη Disney.