Ο Τζέρεμι Ρένερ μετά το σοβαρό τραυματισμό του: «Δεν έχω τα καύσιμα να παίξω απαιτητικούς ρόλους»

Ο Τζέρεμι Ρένερ μετά το σοβαρό τραυματισμό του: «Δεν έχω τα καύσιμα να παίξω απαιτητικούς ρόλους»

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα ψυχολογικά να ξεπεράσω αυτό το εμπόδιο», είπε ο ηθοποιός

Ο Τζέρεμι Ρένερ (Jeremy Renner) δεν «έχει πλέον την ενέργεια» να αναλάβει απαιτητικούς ρόλους και δηλώνει ότι ήταν «πολύ τρομοκρατημένος» κατά την επιστροφή του στην υποκριτική μετά το παρ' ολίγον θανατηφόρο ατύχημα που είχε πριν από 18 μήνες με εκχιονιστικό μηχάνημα.

«Απλά δεν έχω την ενέργεια γι' αυτό. Δεν έχω τα καύσιμα», δήλωσε ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός στο podcast «Smartless» και στους Γουίλ Αρνέτ (Will Arnett), Τζέισον Μπέιτμαν (Jason Bateman) και Σον Χέις (Sean Hayes). «Έχω τόσα πολλά καύσιμα να βάλω σε αυτή την πραγματικότητα, σε αυτό το σώμα, σε όλα αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι της φαντασίας αυτή τη στιγμή. Γιατί αυτό απαιτεί πολύ χρόνο για να βρίσκομαι εδώ κάθε μέρα, μόνο και μόνο για να μπορώ να έχω μια θετική σκέψη, για να μπορώ να προοδεύω, για να μπορώ πάντα να εξελίσσομαι».

Ο σταρ έγινε διάσημος από τους ρόλους του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, τις ταινίες «Mission Impossible», καθώς και για την υποψήφια για Όσκαρ συμμετοχή του το 2008 στην ταινία «The Hurt Locker».

«Nα ασχοληθώ με τη μυθοπλασία; Aκόμα προσπαθώ να ζήσω στην πραγματικότητα. Οπότε ήταν μια δύσκολη γραμμή για μένα να περάσω. Ήταν μια μεγάλη απόσταση. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα ψυχολογικά να ξεπεράσω αυτό το εμπόδιο», συμπλήρωσε.

Μετά από μία δύσκολη περίοδο αποθεραπείας ο Ρένερ επέστρεψε τον Ιανουάριο στην υποκριτική για την τρίτη σεζόν της δραματικής σειράς «Mayor of Kingstown», αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Ακόμα παλεύω με αυτό μερικές φορές...δεν το παίρνω πολύ σοβαρά. Είμαι σε έναν χαρακτήρα που μπορώ να κάνω πολύ καλά και γνωρίζω πολύ καλά τη σειρά, οπότε ήταν εύκολο για μένα να επιστρέψω σε αυτόν», ανέφερε ο σταρ για το ρόλο του. «Αλλά αν ήταν ένας πολύ απαιτητικός ρόλος, δεν θα μπορούσα να τον αναλάβω».

Πρόσφατα εντάχθηκε στο καστ αστέρων του «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery», σε σκηνοθεσία Ράιαν Τζόνσον (Rian Johnson) και θα είναι η πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση μετά το ατύχημα, όπως αναφέρει ο Guardian.