Σχεδόν 4 δεκαετίες μετά θα βγει η συνέχεια της ταινίας «Spaceballs»

Σχεδόν 4 δεκαετίες μετά θα βγει η συνέχεια της ταινίας «Spaceballs»

Ο Μελ Μπρουκς θα είναι στην παραγωγή

Συνέχεια της παρωδίας επιστημονικής φαντασίας του 1987 «Spaceballs» είναι στα σκαριά με παραγωγό τον Μελ Μπρουκς, σύμφωνα με το Variety.

Με πρωταγωνιστή τον Τζος Γκαντ, η ταινία των Amazon MGM Studios θα σκηνοθετηθεί από τον Τζος Γκρίνμπαουμ σε σενάριο που έγραψαν οι Μπέντζι Σάμιτ, Νταν Ερνάντεζ και Γκαντ. Οι λεπτομέρειες του πρότζεκτ κρατούνται επί του παρόντος μυστικές.

Η αρχική ταινία ήταν παραγωγής και σκηνοθεσίας του Μελ Μπρουκς, ο οποίος συνυπέγραψε το σενάριο και πρωταγωνίστησε. Στην παρωδία των δημοφιλών franchise επιστημονικής φαντασίας Star Wars, Star Trek και Aliens, πρωταγωνίστησε ο Μπιλ Πούλμαν ως Lone Starr και τον εξωγήινο βοηθό του Barf υποδύθηκε ο Τζον Κάντι. Πρόεδρος Skroob ήταν ο Μελ Μπρουκς και στον ρόλο του κακού, Dark Helmet εμφανίστηκε ο Ρικ Μοράνις, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Θα είναι η δεύτερη φορά που ο Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός, σκηνοθέτης, τραγουδοποιός και θεατρικός συγγραφέας Μελ Μπρουκς επανέρχεται σε ένα κλασικό κινηματογραφικό έργο τα τελευταία χρόνια. Το 2023, έγραψε το σενάριο και ανέλαβε την παραγωγή του «History of the World, Part II».

Ο Τζος Γκαντ είναι γνωστός από θεατρικά του Μπρόντγουεϊ και δάνεισε τη φωνή του στον Olaf στην κινηματογραφική σειρά animation «Frozen»