My Style Rocks: H… queer Νικολίνα Νικολούζου κέρδισε το reality μόδας και τα 30.000 ευρώ

My Style Rocks: H… queer Νικολίνα Νικολούζου κέρδισε το reality μόδας και τα 30.000 ευρώ

«Είναι τόσο μεγάλη νίκη, όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλα αυτά που πρεσβεύω»

Το My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου ΄λοκληρώθηκε για την φετινή τουλάχιστον τηλεοπτική σεζόν, με μεγάλη νικήτρια να αναδεικνύεται η queer, όπως αυτοχαρακτηρίζεται, Νικολίνα Νικολούζου.

Στον τελικό του reality μόδας έφθασαν η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, η Νικολίνα Νικολούζου, η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη και η Casablanca. Μια από τις πέντε θα ήταν εκείνη, η οποία στο τέλος θα έπαιρνε τον τίτλο του My Style Rocks και βεβαίως τα 30.000 ευρώ. Πιστοί στο τηλεοπτικό τους πόστο, αυτό της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks, ήταν και σε αυτό το επεισόδιο ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Λάκης Γαβαλάς, προκειμένου να κρίνουν τα looks και τις τελευταίες ενδυματολογικές επιλογές των πέντε φιναλίστ.

Νωρίς-νωρίς βγήκαν από την κούρσα της διεκδίκησης του τίτλου η Casablanca και η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου. Έτσι, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη και η Νικολίνα Νικολούζου παραδόθηκαν για τελευταία φορά στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, που με την δική του ψήφο θα έδειχνε, ποια εκ των τριών θα ήταν η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks. Η Κατερίνα Καραβάτου αμέσως μετά το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα άνοιξε τον φάκελο των αποτελεσμάτων, ο οποίος έγραφε το όνομα της Νικολίνας Νικολούζου, με την παρουσιάστρια του reality μόδας να μην μπορεί να κρύψει την μεγάλη της συγκίνηση.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω! Είναι τόσο μεγάλη νίκη, όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλα αυτά που πρεσβεύω! Είναι τόσο μεγάλη νίκη για τα queer άτομα, για τα άτομα που πάντα δεν πίστευαν στον εαυτό τους και για όλα τα άτομα που έχουν κάτι μέσα τους και θέλουν κάποιος κάπου έξω να το δει και να το αγαπήσει» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks με την Κατερίνα Καραβάτου να υπογραμμίζει, δακρυσμένη, πως «εμείς σ’ αγαπάμε πολύ Νικολίνα! Και αξίζεις την αγάπη μας και αξίζεις όλα αυτά τα οποία παίρνεις και θα συνεχίσεις να παίρνεις».