Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Τομ Κρουζ αναζητώντας μέρη για τη νέα του ταινία

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Τομ Κρουζ αναζητώντας μέρη για τη νέα του ταινία

Ο 62χρονος χολιγουντιανός σταρ παρέμεινε για 36 ώρες στην πόλη της Μακεδονίας

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο Τομ Κρουζ, το ιδιωτικό τζετ του οποίου απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου έκανε στάση λίγων ωρών για ανεφοδιασμό.

Ο 62χρονος πρωταγωνιστής ταινιών δράσης όπως οι «Επικίνδυνες Αποστολές» αποφεύγει τους παπαράτσι. Έτσι, επέλεξε να προσγειωθεί νύχτα στο αεροδρόμιο των Αθηνών, χωρίς ωστόσο να ξεφύγει από τον φακό των παπαράτσι, που κατάφεραν να τον απαθανατίσουν έξω από το αεροπλάνο του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mykonos Live TV, που εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό από την παρουσία του Τομ Κρουζ στο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο χολιγουντιανός σταρ πέταξε στη συνέχεια για Θεσσαλονίκη, όπου έμεινε για μιάμιση μέρα.

Ο λόγος της επίσκεψής του στην πόλη της Μακεδονίας ήταν η αναζήτηση χώρων, όπου θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για επερχόμενες ταινίες του, καθώς τα τελευταία χρόνια η Θεσσαλονίκη έχει γίνει γνωστή στην παγκόσμια βιομηχανία του κινηματογράφου φιλοξενώντας έξι χολιγουντιανές παραγωγές. Ο Τομ Κρουζ έχει δηλώσει παλαιότερα ότι είναι μεγάλος φαν της Ελλάδας, ενώ πριν από έναν χρόνο σε συνέντευξή του στην πρεμιέρα της ταινίας «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση – Μέρος α’ » είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός».