Πάνος Κατσαρίδης: «Η Μαρία Αντωνά ήταν στα γενέθλια του Γιώργου Λιάγκα»

Πάνος Κατσαρίδης: «Η Μαρία Αντωνά ήταν στα γενέθλια του Γιώργου Λιάγκα»

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα να πρωταγωνιστεί σε μια τέτοια ιστορία. Από τότε που χώρισε, έχει φροντίσει να προφυλάξει την προσωπική του ζωή…»

Στη σχέση που φέρεται να έχει ο Γιώργος Λιάγκας με τη Μαρία Αντωνά αναφέρθηκαν στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα», με τον Πάνο Κατσαρίδη να αποκαλύπτει, ότι η ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη ήταν παρούσα στα γενέθλια του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, που ήταν πριν δυο περίπου εβδομάδες.

«Γελούσε διάπλατα και ο Γιώργος Λιάγκας έλεγε, ότι το ταξίδι της ζωής είναι μοναχικό, που όντως είναι μοναχικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν έχω σχέση. Και σε σχέση να είσαι, πάλι το ταξίδι της ζωής είναι μοναχικό» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός και πρόσθεσε: «Προφανώς κι ο Γιώργος δεν ήταν όλα αυτά τα χρόνια μόνος του. Τώρα, αν ισχύει, ότι είναι μαζί με τη Μαρία Αντωνά κι ότι το άφησαν να διαρρεύσει, σημαίνει ότι είναι κάτι διαφορετικό».

Αποευθυνόμενος δε στον συνεργάτη του και φίλο του Γιώργου Λιάγκα, Πάνο Κατσαρίδη, ο οποίος παρέστη στα γενέθλια του Γιώργου Λιάγκα, αν ήταν και η Μαρία Αντωνά, ο Κώστας Τσουρός έλαβε τη θετική απάντηση του Πάνου Κατσαρίδη. «Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα να πρωταγωνιστεί σε μια τέτοια ιστορία. Από τότε που χώρισε, έχει φροντίσει να προφυλάξει την προσωπική του ζωή…», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Κατσαρίδης.

Συμπλήρωσε δε, ότι «κάνουν πάρα πολύ παρέα. Ο Γιώργος με τη Μαρία κάνουν παρέα, πολλή. Κι εγώ έχω βρεθεί μαζί τους. Κι εγώ την έχω γνωρίσει, και είναι ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι, και τη συμπαθώ πάρα πολύ, έχει πάρα πολλή πλάκα. Είναι όλα καλά. Ότι βγαίνουν, βγαίνουν οι άνθρωποι. Δε κρύβονται. Φιλικά; Ποιος ξέρει;…Ένας ελεύθερος άντρας, κάνει παρέα με μια ελεύθερη γυναίκα, είναι επώνυμοι, τους βλέπουν έξω… Πριν δυο εβδομάδες ο Γιώργος είχε τα γενέθλιά του. Ήμουν εκεί και η Μαρία Αντωνά ήταν εκεί. Ήταν 20 άτομα. Αφού σας λέω ότι κάνουν παρέα. Κάνουν παρέα και περνάνε όμορφα».