Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Βλέπετε το ύψος μου, θα είμαστε μαζί εκεί για να μετρηθούμε»

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Βλέπετε το ύψος μου, θα είμαστε μαζί εκεί για να μετρηθούμε»

«Τόσα χρόνια με δυσφήμιζε ακραία. Του είχα κάνει αγωγές και μηνύσεις στην αρχή. Ήρθε ο δικηγόρος του, μου ζήτησε συγγνώμη», είπε ο ποινικολόγος

Ούτε αυτή τη φορά o Αλέξης Κούγιας άφησε σε χλωρό κλαρί τον Λάκη Λαζόπουλο, με τον οποίο περιμένει να... μετρηθούνε:

«Γελάω… Για γέλια είναι αυτά. Αντί να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη για όσα έχει κάνει εις βάρος μου τόσα χρόνια που βέβαια, η πορεία της ζωής έδειξε πόσα ψέματα έλεγε για μένα. Άλλωστε κι εσείς βλέπετε το ύψος μου. Θα είμαστε μαζί εκεί να μετρηθούμε», είπε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Το Πρωινό» και συνέχισε:

«Τόσα χρόνια με δυσφήμιζε ακραία. Του είχα κάνει αγωγές και μηνύσεις στην αρχή. Ήρθε ο δικηγόρος του, μου ζήτησε συγγνώμη».

Σχετικά με την αμφισβήτηση που έγινε για τους λόγους που πήρε αναβολή η δίκη, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Θέλω να καταγγείλω αυτόν τον συνάδελφο, ο οποίος τόλμησε να πει ότι το πρόβλημα που επικαλέστηκα στη δίκη του Λαζόπουλου δεν ήταν αληθινό για να αναβληθεί η δίκη. Τις επόμενες ημέρες θα του υποβάλλω και μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση, θα τον καταγγείλω και στον σύλλογο. Αν δείτε δεν έχω φλέβα στα χέρια μου από τις εξετάσεις».