Ελένη Χατζίδου: «Με έβριζε δημόσια, μου έστελνε μηνύματα»

Ελένη Χατζίδου: «Με έβριζε δημόσια, μου έστελνε μηνύματα»

Το περιστατικό με θαυμαστή της που αποκάλυψε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια

Σε ένα προσωπικό περιστατικό με έναν... περίεργο θαυμαστή αναφέρθηκε η Ελένη Χατζίδου μέσα από το Breakfast@Star το πρωί της Δευτέρας.

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, με αφορμή τη σχετική αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Καραμίχος, για μια κυρία που τον... έφτυσε, περιέγραψε την εμπειρία της με έναν θαμώνα νυχτερινού κέντρου, στο οποίο εμφανιζόταν στο παρελθόν. «Μου έχει τύχει να στέλνει κάποιος μηνύματα άσχημα, βρισιές, δημόσια σχόλια, κοροϊδευτικά και να έρθει ο ίδιος άνθρωπος, που το έχει κάνει αυτό, στο καμαρίνι μου να με γνωρίσει», αφηγήθηκε αρχικά στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής της.

«Τόσα πολλά που ήταν τα σχόλια, είχα μπει στο προφίλ του και είχε κανονικά φωτογραφίες… Και είχε έρθει στο καμαρίνι, για να πάρει αυτόγραφο και να φωτογραφηθούμε… είχα σοκαριστεί», παραδέχτηκε η τραγουδίστρια για τον θαυμαστή της. «Δεν είπα τίποτα, εννοείται. Το είπα όμως σε όλους μου τους συνεργάτες. Και μετά από αυτό, με εκθείαζε, αλλά μετά κάποια στιγμή πάλι άρχισε να με βρίζει», κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.