Επική γκάφα στο «Πρωινό»: Έπαιξαν δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους από Μητροπολίτη που εκοιμήθη το 2019

Επική γκάφα στο «Πρωινό»: Έπαιξαν δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους από Μητροπολίτη που εκοιμήθη το 2019

«Ωραία, εντάξει, κάναμε λάθος, δεν πειράζει. Είναι λεγόμενα όμως ανθρώπου της εκκλησίας» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας όταν αποκαλύφθηκε το λάθος

Μία απίστευτη γκάφα έκανε η εκπομπή «Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς σε συζήτηση για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, έπαιξε βίντεο με δηλώσεις του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης, Παύλου, ο οποίος όμως έχει φύγει από τη ζωή από το 2019.

«Να ακούσουμε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης, Παύλου», προλόγισε ο Γιώργος Λιάγκας το βίντεο, μετά την προβολή του οποίου ήρθε η «ψυχρολουσία», αφού ο παριστάμενος στην εκπομπή εκδότης του ekklisiaonline.gr, Ανδρέας Καραγιάννης αποκάλυψε την αλήθεια.

«Ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος που παίξατε στο βίντεο, έχει κοιμηθεί εδώ και αρκετά χρόνια, δεν είναι εν ζωή. Εν ζωή είναι ο Μητροπολίτης Αθανάσιος πλέον στην Σιατίστης. Αυτά είναι τα λεγόμενά του, που είχε πει πριν την κοίμησή του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγιάννης.

Ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας δεν πτοήθηκε, αλλά παίρνοντας τον λόγο αντί να ζητήσει συγγνώμη, είπε: «Ωραία, εντάξει, κάναμε λάθος, δεν πειράζει. Είναι λεγόμενα όμως ανθρώπου της εκκλησίας».