Σπύρος Παπαδόπουλος: Μπορεί να αγαπάς μια γυναίκα και να την απατήσεις

Σπύρος Παπαδόπουλος: Μπορεί να αγαπάς μια γυναίκα και να την απατήσεις

«Θέλω να παίξω ρόλους στο σινεμά και την τηλεόραση που να είναι πιο απαιτητικοί και να περνάω καλά»

Μια πολύ σημαντική παραδοχή για την καριέρα του έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» στο Action 24.  Αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τις γυναίκες, τι αναζητούσε και πώς μπορείς να απατήσει κανείς, ακόμα κι αν αγαπάει.

«Θα έπρεπε να μου αρέσει κάτι πάρα πολύ σε μια γυναίκα για να την πλησιάσω κι αυτό δεν είναι κάτι εύκολο. Σε κανέναν δεν είναι εύκολο να μας αρέσει κάτι πάρα πολύ. Σίγουρα κάτι στην αύρα της ή να ψευδίζει ή κάτι τέτοιο...», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τις σχέσεις του με τις γυναίκες και ρωτήθηκε αν είχε διαφορετικός ο λόγος που απιστούν οι άντρες και οι γυναίκες: «Δεν το ξέρω αυτό. Ξέρω για τους άντρες που απιστούν ότι σαν... σπορ λίγο». Μάλιστα, ρωτήθηκε αν μπορεί κάποιος άντρας να απιστήσει παρότι αγαπάει μια γυναίκα και ήταν κάθετος: «Ναι, ναι. Αυτό ισχύει σε διαβεβαιώνω. Μπορεί να την αγαπάς και πολύ και βαθιά, να την σέβεσαι και να το κάνεις. Και στο βάθος-βάθος ξέρεις μέσα σου "ρε θα μπορούσα να μην το κάνω γιατί αυτή είναι... αυτή και δεν αλλάζει με τίποτα". Στο τέλος είναι και υπέρ της, αλλά που να της το πεις θα σου κατεβάσει ότι βρει μπροστά της».

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την μακρόχρονη επιτυχημένη μουσική εκπομπή που παρουσίαζε και τον συνδυασμό αυτής με την υποκριτική του τέχνη.

«Μου έκανε κακό το "Στην υγεία μας" ως προς τους ρόλους μου. Το καταλάβαινα όταν έρχονταν οι άνθρωποι στο καμαρίνι στο θέατρο, όπου το έλεγαν για καλό, "ρε συ, είσαι πάρα πολύ καλός" μου έλεγαν. Σαν να έλεγαν δηλαδή "πέφτω από τα σύννεφα, που είσαι καλός, γιατί δεν σου το είχα στην τηλεόραση που σε έβλεπα και στο Στην υγεία μας". Δεν με νοιάζει όμως, έχω κερδίσει τόσα πολλά από όλη την υπόθεση του θεάτρου που δεν τα σκέφτομαι αυτά. Απλώς με νοιάζει εγώ τι θέλω», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και εξήγησε:

«Τώρα εγώ μέσα μου θέλω να παίξω ρόλους στο σινεμά και την τηλεόραση που να είναι πιο απαιτητικοί και να περνάω καλά. Ωραίο είναι να βάζεις και λίγο πιο ψηλά τον πήχη για κάποια πράγμαta και στην τηλεόραση και στο θέατρο και παντού».

Ρωτήθηκε από την Αθηναϊδα Νέγκα ότι το «"Στην υγειά μας" βρήκε πολλούς μιμητές» και απάντησε: «Για την Ελλάδα λογικό. Δεν ξέρω γιατί… Γιατί δεν φταίνε οι μιμητές, φταίνε συνήθως οι άνθρωποι των καναλιών γιατί πάντα έτσι λειτουργούσαν. Δηλαδή θυμάμαι όταν κάναμε τους "Απαράδεκτους", μας έλεγαν μετά "τίποτα γείτονες γράψτε, με τρεις τέσσερις φίλους". Με τις "Τρεις Χάριτες" πάλι τα ίδια. Δεν είναι όμως σωστό, έξω δεν θα γινόταν εύκολα. Δηλαδή ένα πράγμα που είναι επιτυχημένο και το έχει κάνει κάποιος, να πας να το ξανακάνεις εσύ;».