Ετεοκλής Παύλου: «Ο Γιώργος Λιάγκας βάφει τα μαλλιά του;» – Ελένη Χατζίδου: «Ε για να ξέρει τόση λεπτομέρεια…»

Ετεοκλής Παύλου: «Ο Γιώργος Λιάγκας βάφει τα μαλλιά του;» – Ελένη Χατζίδου: «Ε για να ξέρει τόση λεπτομέρεια…»

Η συζήτηση προέκυψε για όσα είπε ο παρουσιαστής για τον χρώμα μαλλιών του Ατζούν

Μια πολύ παράξενη συζήστηση έπιασαν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή «Breakfast@Star» στο Star το πρωινό της Τρίτης (28/11) και αφορούσε τον Γιώργο Λιάγκα που είναι σε... αντίπαλο κανάλι. Καταπιάστηκαν από τα σχόλα του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 για το χρώμα της… βαφής που χρησιμοποιεί ο Ατζούν Ιλιτσαλί.

«Εμένα με ενοχλεί πραγματικά το λάθος χρώμα βαφής που χρησιμοποιεί για τα μαλλιά του ο Ατζούν Ιλιτσαλί. Θα πρέπει να το κοιτάξει. Είναι το περιβόητο παλιό κομοδινί και νομίζω ότι είναι εκτός μόδας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Τούρκο παραγωγό μέσα από την εκπομπή του την περασμένη Δευτέρα.

«Δεν ξέρω, πολύ κομοδινί το μαλλί. Με ενοχλεί εμένα αισθητικά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στη συνέχεια.

Ανοίγοντας τη σχετική συζήτηση στο πάνελ, η Ελένη Χατζίδου αναρωτήθηκε, όπως αναφέρει το zappit: «Να ρωτήσω εγώ κάτι; Συγγνώμη, ο Γιώργος Λιάγκας τι βάζει στα μαλλιά του;».

«Γιατί; Τα βάφει;», της απάντησε ο Ετεοκλής Παύλου, με την τραγουδίστρια να προσθέτει με νόημα: «Ε για να ξέρει τόση λεπτομέρεια…».

«Μαίρη, έλα πίσω… τη βάψαμε. Δεν είναι και ο άνθρωπος που περιμένεις να σου σχολιάσει το styling, είναι λίγο σαν τον Στρατιώτη Ράιαν σε παρουσιαστή. Είναι πιο στρατιωτικός, ρε παιδί μου, ο Γιώργος Λιάγκας, τα λέει και τσεκουράτα. Δεν είναι ο άνθρωπος που περιμένεις να σχολιάσει αυτό», είπε ο Ετεοκλής Παύλου χαριτολογώντας στη συνεργάτιδά του.

«Θέλω να ‘μαστε ειλικρινείς. Όντως δεν είναι μία κολακευτική απόχρωση η συγκεκριμένη», σχολίασε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου, με τη Λιλή Πυράκη να τονίζει: «Αν θέλετε πάντως να συνεχίσουμε το σχόλιο, κομοδινί δεν είναι αυτό. Το κομοδινί κοκκινίζει».