Νίκος Σούλης για τον καβγά με τον Νίκο Καρβέλα: «Δεν τα ξαναβρήκαμε ποτέ»

Νίκος Σούλης για τον καβγά με τον Νίκο Καρβέλα: «Δεν τα ξαναβρήκαμε ποτέ»

«Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να τον συγχωρήσω αλλά για να είμαι και ειλικρινής δεν με νοιάζει κιόλας»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν καλεσμένος ο Νίκος Σούλης. Ο σκηνοθέτης των πιο επιτυχημένων μουσικών video clip έκανε μία αναδρομή στη μακρόχρονη πορεία του και μεταξύ άλλων μίλησε για τις συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου, αλλά και στον καβγά του με το Νίκο Καρβέλα.

«Μπορεί κάποια στιγμή να απογοητεύτηκα από κάποιους σπουδαίους καλλιτέχνες αλλά δεν θα στερήσω από τον εαυτό μου τη χαρά του έργου τους. Δηλαδή ακόμα κι αν κάποιον τον αντιπαθήσω, εάν μου αρέσει το έργο του, τότε το έργο του παραμένει έργο του. Το διαχωρίζω», είπε ο Νίκος Σούλης και εξήγησε:

«Μου έχει τύχει, ας πούμε, να μου βρίσει κάποιος τη μάνα. Και άνθρωπος που δεν θαύμαζα κιόλας, που υποχρεωτικά τον έκανα. Ήταν σε ζωντανή παράσταση με πολλούς καλλιτέχνες, οπότε μαζί με τους άλλους ανέλαβα κι εκείνον

Με τον Καρβέλα μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, που έγινε και η αφορμή να σταματήσω να δουλεύω με τη Βίσση. Είχε έρθει σε ένα γύρισμα, είχαμε κάνει άπειρες προσπάθειες να βρούμε ένα πλατό, ήταν Σάββατο, δεν έβρισκα συνεργείο… το ‘χαμε βάψει και μπαίνει στο πλατό και λέει: μου μυρίζει το χρώμα, δεν μπορώ να μείνω. Ε και του λέω: έξω.

Ήταν πολύ άδικο σαν συμπεριφορά. Δεν τα ξαναβρήκαμε ποτέ με τον Καρβέλα. Ήταν μία περίοδος που κάναμε πολύ μεγάλες επιτυχίες μαζί. Με την Άννα τα ξαναβρήκαμε αλλά δεν ξανασυνεργαστήκαμε. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να τον συγχωρήσω αλλά για να είμαι και ειλικρινής δεν με νοιάζει κιόλας στη συγκεκριμένη περίπτωση».