Γιώργος Κωνσταντίνου: «Αυτό ο κόσμος μου το συγχώρεσε»

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Αυτό ο κόσμος μου το συγχώρεσε»

«Θα μπορούσε κάποιος να με κατηγορήσει, δεν το έκανε όμως κανείς»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Εκείνος και εκείνος» μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αυτό το καλοκαίρι και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη στη «Real life». Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχθηκε πως κάθε τι στην καλλιτεχνική του διαδρομή το έκανε με την ψυχή του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου εξομολογήθηκε πως «αναγκάστηκα να παίξω όλα τα είδη του θεάτρου. Έχω παίξει από τα πιο σημαντικά έργα μέχρι τα πιο ευτελή. Για μένα το θέατρο είναι ένας ωκεανός και μπορείς να βουτήξεις, αρκεί να ξέρεις να κολυμπήσεις καλά. Και θα μπορούσε κάποιος να με κατηγορήσει για τα ευτελή που έχω παίξει. Δεν το έκανε όμως κανείς, γιατί έχω παίξει ειλικρινά. Ακόμα και το πιο ευτελές θέαμα το έκανα με την ψυχή μου και αυτό ο κόσμος μού το συγχώρεσε».

«Έτσι με αποδέχθηκε και στη φαρσοκωμωδία και στην επιθεώρηση και στις τραγωδίες. Ένας ηθοποιός μπορεί να υπηρετεί όλα τα είδη με ειλικρίνεια και αλήθεια και γι’ αυτό έχω φτάσει ως εδώ» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Κωνσταντίνου στη νέα του συνέντευξη.