Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Τον ευχαριστώ για όσα είπε, γιατί ξέρετε ότι δεν έχουμε καλές σχέσεις»

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Τον ευχαριστώ για όσα είπε, γιατί ξέρετε ότι δεν έχουμε καλές σχέσεις»

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια για τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της για την ίδια και το μέλλον της

Στα σχόλια που έκανε για εκείνη ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, απάντησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Εύη Βατίδου.

Ο ποινικολόγος σχολίασε χθες τον χωρισμό της πρώην συζύγου του με τον Ηλία Κωνσταντίνου και υποστήριξε, πως η μητέρα των παιδιών του αξίζει κάτι καλύτερο για σύντροφο στην προσωπική ζωή της. «Δεν έχω δει τίποτα, γιατί χθες ο γιος μου έκανε εγχείρηση και ήμουν στο νοσοκομείο. Γύρισα αργά και δεν είδα τι είπε ο Αλέξης Κούγιας. Όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ τον Αλέξη που μίλησε καλά για μένα, ωραία. Πάλι καλά που είπε καλά λόγια. Πάλι καλά… Να είναι καλά, τον ευχαριστώ πολύ» είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

«Σημασία έχει όταν είμαστε γονείς και έχουμε παιδιά, ό,τι και αν έχει γίνει μεταξύ μας, να μιλάμε ο ένας καλά για τον άλλον. Πρέπει να σεβόμαστε αυτόν που είναι πατέρας ή η μητέρα των παιδιών μας. Τον ευχαριστώ δημόσια, γιατί ξέρετε, ότι δεν έχουμε καλές σχέσεις» είπε για τον Αλέξη Κούγια.

Ακόμα, αναφέρθηκε στον χωρισμό με τον Ηλία Κωνσταντίνου λέγοντας: «Χώρισα με τον Ηλία, αυτό το πράγμα τέλειωσε. Δεν ήταν σχέση, πήγαμε τις εκδρομές μας, βγάλαμε φωτογραφίες. Είπα από την αρχή, ότι υπάρχουν διαφορετικών ειδών σχέσεων».