Ελένη Ζιώγα: «Εκεί σε υποχρεώνουν να κάνεις ριάλιτι, να δημιουργήσεις ίντριγκα και να εξευτελίσεις τον άλλο»

Ελένη Ζιώγα: «Εκεί σε υποχρεώνουν να κάνεις ριάλιτι, να δημιουργήσεις ίντριγκα και να εξευτελίσεις τον άλλο»

Η ηθοποιός και στιχουργός για τα talent show σε ένα από τα οποία όπως είπε της έκαναν πρόταση να είναι κριτής

Για τις συνεργασίες της στον χώρο της μουσικής, αλλά και τη μεγάλη της επιτυχία που κάποιοι στην αρχή σαμπόταραν, μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Ελένη Ζιώγα.

«Έχω γράψει δυο-τρία τραγούδια στον Γιάννη Πλούταρχο. Δεν με νοιάζει τόσο, το αν ταιριάζουν τα ακούσματά μου μαζί του, αλλά το τι θα γίνουν μετά. Αν έρθει δηλαδή ένας τραγουδιστής με εξαιρετική φωνή και ένας πιο λαϊκός, αλλά μετά πάει σε ένα τύπου σκυλάδικο, δεν θα ήταν και το καλύτερο για τα τραγούδια μου», δηλώνει η γνωστή ηθοποιός και στιχουργός. Αποκάλυψε μάλιστα, ότι υπάρχει ένα τραγούδι που έγραψε, το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία, αλλά στην αρχή αμφισβητήθηκε.

«Κάποιοι δεν πίστευαν στο "Χωρίς Αναπνοή". Ο Μιχάλης (σ.σ. Χατζηγιάννης) το πίστευε, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Άλλοι δεν το πίστευαν. Και μετά στη γενική πρόβα της Ολυμπιάδας ήταν νομίζω, που το τραγούδησε ο Μιχάλης μπροστά σε 80.000 κόσμο και το τραγουδούσε όλο το γήπεδο μαζί. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα την αμφισβήτηση και τη δικαίωση», εξομολογείται η Ελένη Ζιώγα.

Καταλήγοντας η ηθοποιός και στιχουργός αποκάλυψε, ότι «είχα πρόταση και για επιτροπή talent show», τονίζοντας ότι «εκεί σε υποχρεώνουν να κάνεις ριάλιτι, να δημιουργήσεις ίντριγκα και να εξευτελίσεις τον άλλο που έχεις απέναντί σου. Εδώ καλά-καλά είμαι εναντίον των βραβείων».