Χριστόφορος Παπακαλιάτης για «Maestro»: «Θα μπει νέο πρόσωπο που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης για «Maestro»: «Θα μπει νέο πρόσωπο που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε»

«Έχω περισσότερη αγωνία, γιατί μας βλέπουν περισσότερα μάτια» αναφερόμενος εμμέσως στην προβολή της σειράς στο Netflix

Για τον δεύτερο κύκλο του «Maestro» μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην εκπομπή «Ελένη» και για όλα όσα πρόκειται να δουν οι φανατικοί θεατές της σειράς.

Από το νησί των Παξών ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της σειράς αποκάλυψε τι θα πραγματεύονται τα νέα επεισόδια, επισημαίνοντας ότι στη νέα σεζόν θα έχουμε πολλές εκπλήξεις. Αρχικά, ο ίδιος εξήγησε πως αυτή τη στιγμή το καστ του «Maestro» βρίσκεται στους Παξούς, καθώς τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει. «Είναι η μέρα ορκωμοσίας του Φάνη (Φάνης Μουρατίδης) και παράλληλα κάνουμε με την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) γύρισμα. Κάποιες μέρες κάνουμε διπλά γυρίσματα, γιατί σε λίγες ημέρες πρέπει να φύγουμε. Δεν έχουμε που να μείνουμε! Το νησί, ανεξάρτητα από το "Maestro", ήταν πάντα γεμάτο. Βέβαια, το έχουν δει αρκετοί από τη σειρά», ανέφερε ο ίδιος.

Στη συνέχεια ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια, τα περισσότερα γυρίσματα είναι και στην Αθήνα. Φαινομενικά κάποια πράγματα αλλάζουν, αλλά στην πραγματικότητα την ώρα που γράφω και σκηνοθετώ, δεν αλλάζει τίποτα. Έχω περισσότερη αγωνία, γιατί μας βλέπουν περισσότερα μάτια. Θα μπουν νέα πρόσωπα. Στο πρώτο επεισόδιο θα μπει νέο πρόσωπο, που θα μείνει σε όλο τον κύκλο, που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε. Κάθε πρόσωπο έχει αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας, μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα και τώρα είναι οι συνέπειες αυτού».