Γιώργος Παπαπαύλου: «Γνωστός σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του σε σημείο που δεν έπρεπε»

Γιώργος Παπαπαύλου: «Γνωστός σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του σε σημείο που δεν έπρεπε»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν

Για τον ρόλο του «Ντίνου» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο παρελθόν από γνωστό σκηνοθέτη, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Γιώργος Παπαπαύλου.

Κάνοντας μία αναδρομή στην περίοδο που μόλις είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του στη δραματική σχολή, περιέγραψε την παρενόχληση που βίωσε από γνωστό σκηνοθέτη. «Είναι ένας σκηνοθέτης, ο οποίος όταν τελείωσα τη δραματική σχολή, ήταν στην επιτροπή του υπουργείου στις εξετάσεις και μετά με φώναξε στο σπίτι του για να μου προτείνει έναν ρόλο» είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαπαύλου και συνέχισε: «Όταν πήγα σπίτι του, δέχτηκα αυτήν την παρενόχληση. Έβαλε το χέρι του σε ένα σημείο που δεν έπρεπε».

«Φοβήθηκα, αποσύρθηκα κι έφυγα, αλλά ένιωσα, όταν έσκασε αυτό το κίνημα, να μοιραστώ κι εγώ την εμπειρία μου, περισσότερο για να είναι σε εγρήγορση τα παιδιά που τελειώνουν τώρα, ότι πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Ήμουν πόσο άπειρος, που τώρα δεν θα πήγαινα. Πιέστηκα, φοβήθηκα, ταράχτηκα κι ήταν η πρώτη μου επαφή με έναν σκηνοθέτη που μου πρότεινε δουλειά, αλλά είχα αυτόν τον χαρακτήρα να βάλω όριο» πρόσθεσε στη συνέχεια.