Γιάννης Μπέζος: «Προσπαθείτε να βγάλετε κάτι πικάντικο» – Η αντίδρασή του σε ερώτηση της Τσιμτσιλή

Γιάννης Μπέζος: «Προσπαθείτε να βγάλετε κάτι πικάντικο» – Η αντίδρασή του σε ερώτηση της Τσιμτσιλή

«Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα, δεν θα σας απαντήσω»

Μια ερώτηση που αρνήθηκε κατηγορηματικά να απαντήσει έκανε στον Γιάννη Μπέζο η παρουσιάστρια της εκπομπής του ALPHA «Happy Day», Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον ηθοποιό να σχολιάζει ότι «έχω απαντήσει 500 φορές».

«Στην επαρχία, που οι άνθρωποι δεν έχουν την τύχη να σας δουν τόσο συχνά, αν έρθει κάποιος να βγάλετε μια σέλφι, όχι αγκαλιές και φιλιά», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Γιάννη Μπέζο να αντιδρά άμεσα: «Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα, δεν θα σας απαντήσω. Τα έχω απαντήσει πολλές φορές».

«Για αγκαλιές και φιλιά! Για σέλφι;», επέμεινε η παρουσιάστρια. «Τα έχω απαντήσει πάρα πάρα πολλές φορές», ανταπάντησε ο ηθοποιός.

«Δεν το είπα για κακό, αλλά…», συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά ο Γιάννης Μπέζος ήταν αμετακίνητος: «Έχω απαντήσει 500 φορές».

«Έχετε απόλυτο δίκιο! Δεν προσπαθώ να βγάλω κάτι πικάντικο», διευκρίνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Προσπαθείτε να βγάλετε κάτι πικάντικο, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου. Σας απαντώ ότι δεν θα απαντήσω σε αυτές τις ερωτήσεις» υπογράμμισε ο ηθοποιός.