Big Brother: Γιατί δάκρυσε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Big Brother: Γιατί δάκρυσε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Για ποιον είπε ότι «δεν είναι σωστό αυτό που μου κάνει…»

Το παράπονο της για το γεγονός ότι δεν την συμπαθεί η Σοφία Δανέζη, εξέφρασε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» το βράδυ της Τετάρτης.

«Σε βλέπω λίγο στεναχωρημένη» της είπε ο Μεγάλος Αδερφός και η παίκτρια θέλησε να τον ενημερώσει τι είναι αυτό που την πείραξε. «Στεναχωρήθηκα λίγο γιατί το έχω παρατηρήσει… Είπα κάτι πολύ όμορφο, είπα “παιδιά, δεν πειράζει που χάσαμε, ίσως ο Big Brother να μας δοκίμασε για να δει αν μπορούμε να συμπεριφερθούμε σαν μια ομάδα και όχι ως μονάδα και πιστεύω ότι αυτό το καταφέραμε. Είπα αυτό και ειλικρινά προσπαθώ πάρα πολύ με τη Σοφία. Γιατί ειλικρινά είναι πολύ όμορφη κοπέλα, πολλές φορές μου θυμίζει εμένα όταν ήμουν πιο μικρή. Την έχω συμπαθήσει. Την φωνάζω “νεράιδα” γιατί είναι μια κουκλίτσα αλλά νομίζω ότι δεν με συμπαθεί ρε παιδιά» είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και το παράπονο φαίνεται πως την «έπνιξε».

Με μάτια κόκκινα και με φωνή «σπασμένη» η Άννα Μαρία Ψυχαράκη πρόσθεσε: «Μου έχει περάσει ότι μιλάω πολύ, ότι είμαι γκρινιάρα… Δεν είναι σωστά αυτά τα πράγματα. Έχει πάρει όλον τον κόσμο με το μέρος της. Εγώ θα βγω η κακιά. Δεν είναι σωστό. Δεν είναι σωστό αυτό που μου κάνει. Χθες τα βρήκαμε και της μίλησα. Της είπα τι με πειράζει και κατάλαβα ότι το κατάλαβε». «Ίσως δεν ταιριάζει η ιδιοσυγκρασία της με τη δική μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η παίκτρια για την συμπαίκτρια της Σοφία Δανέζη.