Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο Mega

Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο Mega

Οι πληροφορίες για το όνομα και για την ημερομηνία της πρεμιέρας

Για μεγάλο come back του Mega κάνουν πλέον λόγο όλοι μετά την απόκτηση της ταινιοθήκης και του εμπορικού σήματος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι ιθύνοντες του One channel βρίσκονται σε πυρετώδεις συσκέψεις προκειμένου να αποφασισθεί αφενός το όνομα με το οποίο θα βγει το κανάλι και αφετέρου η ημερομηνία της πρεμιέρας του.

Τόσο ο επιχειρηματίας όσο και οι συνεργάτες του θέλουν να κάνουν ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα προκειμένου να κατακτήσουν το τηλεοπτικό κοινό. Εκείνο που μένει είναι να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την μετονομασία του και για την πρεμιέρα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις εξελίξεις καθώς γνωρίζει καλά πως η απόκτηση της «χρυσής κληρονομιάς» του Mega θα του δώσει την δυνατότητα να προσφέρει ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα με το οποίο θα μπορεί πλέον να διεκδικήσει και μεγαλύτερο μερίδιο από την διαφημιστική πίτα της αγοράς.

Όσον αφορά στην ημερομηνία της πρεμιέρας αν και αυτή επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο σύμφωνα, με τις πληροφορίες οι οποίες υπήρχαν αυτή είχε αποφασισθεί για την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου. Τα νέα δεδομένα όμως φαίνεται πως ίσως φέρουν αλλαγή και στην ημερομηνία έναρξης. Μάλιστα οι εργαζόμενοι του Mega έδωσαν την πληροφορία πως το κανάλι θα πάρει και πάλι το όνομα Mega, ενώ ανέφεραν πως ο σταθμός θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Νοέμβρη, ημερομηνία γενεθλίων του ιστορικού καναλιού.

Οι τελευταίες πληροφορίες όμως κάνουν λόγο για πρεμιέρα μετά τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις αρχές του 2020.