Τα δάκρυα της Δαλάκα και οι σπόντες του Μπορά στο Survivor

Τα δάκρυα της Δαλάκα και οι σπόντες του Μπορά στο Survivor

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Μια στενάχωρη είδηση μετέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης χθες στην Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor,καθώς της ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Κούβα επειδή λήγει το διαβατήριο της.

Η δυσάρεστη έκπληξη «λύγισε» την σκληρή Κατερίνα Δαλάκα και ξέσπασε σε κλάματα

Λίγο πριν το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor όπου υποψήφιοι είναι η Δήμητρα και ο Σπύρος της Μαύρης ομάδας, οι παίκτες μεταφέρθηκαν στην παραλία προκειμένου να αγωνιστούν για ένα ακόμη μεγάλο έπαθλο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες πως θα κοντραριστούν για ένα ταξίδι και συγκεκριμένα με προορισμό τη Κούβα.

Και ενώ οι παίκτες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για το μεγάλο αυτό έπαθλο, ο παρουσιαστής επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη στην Κατερίνα Δαλάκα.

«Δεν γίνεται να μπει στη χώρα γιατί λήγει το διαβατήριο της σύντομα και η οδηγία από τη χώρα είναι πως δεν μπορεί να ταξιδέψει για εκεί» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και η... σκληρή Κατερίνα Δαλάκα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Οι συμπαίκτες της έσπευσαν να την πάρουν αγκαλιά και να την παρηγορήσουν.

Η παίκτρια ενώ σκούπιζε τα δάκρυα της τόνισε στον παρουσιαστή πως θα μπει και θα αγωνιστεί με το 1000% των δυνατοτήτων της προκειμένου να κερδίσει η ομάδα της και οι συμπαίκτες της να ταξιδέψουν στην Κούβα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τότε της είπε πως η παραγωγή για να την... γλυκάνει θα της κάνει δώρο ένα ταξίδι στην Κούβα κάποια άλλη χρονική στιγμή όπου θα είναι το διαβατήριο της σε ισχύ.

Εριστικός ο Μπόρα μετά τη νίκη – «Πήραμε το παιχνίδι σαν να παίρναμε καραμέλα από παιδί»

Η Μαύρη ομάδα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, δεν κατάφερε να κερδίσει στον αγώνα της ασυλίας και ήταν αυτή που οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου οι παίκτες να βγάλουν δυο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η ήττα της ομάδας της Κατερίνας Δαλάκα, η νίκη της Άσπρης ομάδας, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και οι αγωνιστικές επιδόσεις των παικτών ήταν τα βασικά θέματα συζήτησης στην παραλία.

Ωστόσο, ο Μπόρα, στη συζήτηση που είχε με την Σεντά οι ατάκες του ήταν εριστικές όσον αφορά στους αντιπάλους του.

«Πήραμε το παιχνίδι σαν να παίρναμε καραμέλα από το χέρι ενός παιδιού», «Τους κόψαμε τη φόρα» και «Όλα αυτά δεν έγιναν από θαύμα» ήταν μερικά από όσα ανέφερε στη συμπαίκτρια του.