Τα νεύρα, η νίκη της άσπρης ομάδας και το… Mama στο Survivor

Τα νεύρα, η νίκη της άσπρης ομάδας και το… Mama στο Survivor

Όσα είδαμε χθες στο ριάλιτι επιβίωσης

Συνεχίζεται η κόντρα της Κατερίνας Δαλάκα με τον Μπορά στο Survivor. Η μαύρη ομάδα παίρνει τις περισσότερες φορές την ασυλία και αυτό είναι κάτι που εκνευρίζει τον Μπορά.

Ο Τούρκος παίκτης τα έχει βάλει με την Κατερίνα Δαλάκα για το πως συμπεριφέρεται στην ομάδα της όταν κερδίζει. Στο χθεσινό αγώνισμα, η λευκή ομάδα κέρδισε και πήρε προμήθειες για καιρό. Από την άλλη ο Σάκης Τανιμανίδης έβαλε στους παίκτες να ακούσουν το Mama και οι αντιδράσεις τους ήταν επικές.

Ένα παράπονο έφερε την ένταση ξανά ανάμεσα σε Δαλάκα και Δήμητρα

Στο τέλος του αγωνίσματος οι δυο καλές φίλες του Survivor «αρπάχτηκαν» ξανά και ο συγκεκριμένος καβγάς ήταν ο δεύτερος μέσα σε δυο μέρες.

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε ένα παράπονο που εξέφρασε η Κατερίνα Δαλάκα στους συμπαίκτες της.

Η παίκτρια στο τέλος του αγώνα τους τόνισε πως όταν χάνει σε κάποια κούρσα κανείς σχεδόν δεν την πλησιάζει ώστε να της πει μια καλή κουβέντα και ένα μπράβο για τον τρόπο που αγωνίστηκε.
Μέσα στη λέξη «κανείς» συμπεριέλαβε και την φίλη της Δήμητρα Βαμβακούση.

Αυτό προκάλεσε την αγανάκτηση της Δήμητρας η οποία την πλησίασε ώστε να της ζητήσει τον λόγο.

«Έχεις πάρα πολλά νεύρα τώρα τελευταία» της είπε και η Κατερίνα Δαλάκα της απάντησε: «Νεύρα δεν έχω εγώ,είμαι απογοητευμένη από κάποιες συμπεριφορές. Σου είπα το παράπονο μου»

Η απάντηση ήρθε αμέσως από τη Δήμητρα όμως: «Εγώ όταν σου είπα το παράπονο μου ξέρεις τι μου είπες... Πωωω μαγκιά! Έχεις πάρα πολλά νευρά. Πέταξες νερό του Σπύρου και εκείνος ταράχτηκε και γύρισες και του είπες νερό σου πέταξα όχι σκατά!».

Η συζήτηση συνεχίστηκε σε έντονο ύφος ανάμεσα στις δυο παίκτριες και αναφέρθηκαν και στο περιστατικό με το παραπάτημα της Δαλάκα.

«Εδώ με πάτησες ρε Κατερίνα..» ξεκίνησε να λέει η Δήμητρα και η Δαλάκα την διέκοψε λέγοντας της: «Δεν έβλεπα στο σκοτάδι που πατούσα».

Η Δήμητρα συνέχισε αναφέροντας πως την... ξενύχιασε.

«Ο τρόπος που μιλάς Δήμητρα είναι όλο μαγκιά, δεν μιλάς ωραία. Έχεις νεύρα και ξεσπάς.» συνέχισε η Κατερίνα και η Δήμητρα αναρωτήθηκε για ποιο λόγο να πουλήσει μαγκιά.

Η συζήτηση ανάμεσα στις δυο φίλες συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και το επόμενο θέμα που αναφέρθηκαν ήταν τα ματσαρίσματα. Η Κατερίνα τόνισε πως θέλει να μπαίνει στα αγωνίσματα όχι μόνο μια ή δυο φορές γιατί αν είναι έτσι προτιμά να γυρίσει στο σπίτι της και να επιστρέψει του χρόνου!

Ειρωνείες, νεύρα και σπόντες στο Survivor – «Θα χάσεις και πάλι στον τελικό λόγω του ύφους και του χαρακτήρα σου»

Το Survivor οδεύει προς τον μεγάλο του τελικού όπου θα αναδειχθεί ο νικητής που θα κερδίσει τον τίτλο του Survivor 2019 αλλά και το χρηματικό έπαθλο.

Όσο οι μέρες περνάνε και ο τελικός πλησιάζει τα νεύρα και οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης είναι όλο και πιο συχνά φαινόμενα.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι δυο φίλες, Κατερίνα Δαλάκα και Δήμητρα Βαμβακούση «αρπάχτηκαν» με αφορμή ένα παραπάτημα της πρώτης.

Αυτή τη φορά, ακόμα μια κόντρα με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Δαλάκα ξέσπασε.

Η παίκτρια συζητούσε με τους συμπαίκτες της στην παραλία και αναφέρθηκε σε συζήτηση που είχε με τον Μπόρα κατά τη διάρκεια του ceremony.

«Εσύ τι έχεις βγει; Βαλκανιονίκης; Μέχρι εκεί;» ανέφερε η Κατερίνα πως την ρώτησε ο Μπόρα και εκείνη του απάντησε: «Ναι, μέχρι εκεί, του λέω και μου λέει εμείς έχουμε και ολυμπιονίκες στην ομάδα μου. Μέσα στην ειρωνεία...».

Λίγη ώρα αργότερα, η αρχηγός της Μαύρης ομάδας μίλησε στην κάμερα της παραγωγής και είπε: «Είναι θέμα δεξιότητας να ρίξεις σωστά τη μπάλα, δεν είναι θέμα τύχης. Οπότε καλό θα είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.» αναφερόμενη γενικά στις ήττες των ομάδων και συνέχισε μιλώντας για τον Μπόρα: «Με απογοήτευσε η συμπεριφορά του αλλά πιστεύω ότι αυτά είναι λόγια των Ελλήνων παικτών της άσπρης ομάδας. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ζήλια στο πρόσωπο μου αλλά το περίεργο είναι πως δεν είχα καταλάβει κάτι τέτοιο και δεν είχε εκφράσει κάτι τέτοιο».

Ο Μπόρα από την άλλη πλευρά τόνισε πως η συμπεριφορά της Κατερίνας εξαρτάται από το αν έχει κερδίσει ή χάσει στα αγωνίσματα και αυτό είναι κάτι που τον ενοχλεί.