Η σουπιά του MasterChef έριξε το… μελάνι της στον Χαράλαμπο

Η σουπιά του MasterChef έριξε το… μελάνι της στον Χαράλαμπο

Το πιάτο του παίκτη δεν ενθουσίασε τους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής

Xαράλαμπος, Σπυριδούλα και Εύα, μετά τη χθεσινή δοκιμασία, κλήθηκαν να διαγωνιστούν στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef για την παραμονή τους στο σπίτι.

Το πιάτο αντιγραφή με ψάρι που έπρεπε να φτιάξουν οι τρεις παίκτες μέσα σε μόλις 45 λεπτά αποδείχθηκε δύσκολο και απαιτητικό.

Συγκεκριμένα έπρεπε να φτιάξουν ένα σοτέ φιλέτο τσιπούρας με πουρέ πατάτας, μελάνι σουπιάς, καραμελωμένα σπαράγγια και μύδια μπρεζέ με σάκε και τσορίθο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, τη στιγμή που δοκίμαζε το πιάτο της Εύας, δεν έσπασε την... παράδοση και βρήκε ακόμη μια φορά κόκκαλο ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε πως ήταν καλά αλατισμένο.

Το πιάτο της Σπυριδούλας έκανε και τους τρεις κριτές να συμφωνήσουν πως ήταν καλή προσπάθεια.
Το τρίτο πιάτο ήταν αυτό του Χαράλαμπου, το οποίο είχε τις περισσότερες αστοχίες. Ο παίκτης όσο μαγείρευε κόπηκε στο χέρι του με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται στην παρασκευή ενώ οι φωνές που ακουγόντουσαν από τον εξώστη αντί να τον βοηθούν τον αποσυντόνισαν.

Η κρίσιμη στιγμή της ετυμηγορίας έφτασε και οι τρεις κριτές αποφάσισαν πως ο παίκτης που έπρεπε να παραδώσει τη ποδιά του, ήταν ο Χαράλαμπος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Χαράλαμπος είναι αυτός που αποχωρεί, άλλη μία φορά, από το #MasterChefGR. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις