Η ενόχληση της Δαλάκα, ο τσακωμός για το παζλ και τα κλάματα της Αφροδίτης

Η ενόχληση της Δαλάκα, ο τσακωμός για το παζλ και τα κλάματα της Αφροδίτης

Όσα είδαμε στο χθεσινό Survivor

Μετά από την ψηφοφορία των παικτών προέκυψαν οι αρχηγοί των δυο ομάδων. Για την άσπρη η Σεντά και την μαύρη η Κατερίνα Δαλάκα.

Οι δύο γυναίκες, είχαν συμφωνήσει πως η Κατερίνα θα πάρει στην ομάδα της την Αφροδίτη και η Σεντά την Σουντέ.

Η Τουρκάλα δεν κράτησε την υπόσχεσή της, κάνοντας έξω φρενών την Δαλάκα η οποία δεν μπορεί να την συγχωρέσει «γιατί δεν κράτησε τον λόγο της».

Τσακώθηκαν για ένα κομμάτι παζλ

Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το έπαθλο. Το αγώνισμα περιείχε κομμάτια παζλ.

Ένας παίκτης από τους Τούρκους μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα να κάνει έναν συμπαίκτη του έξαλλο και να του εξηγεί πως τοποθετούνται τα κομμάτια.

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο

Και μπορεί πλέον να μην αγωνίζονται οι Έλληνες εναντίον των Τούρκων, αλλά οι Μαύροι εναντίον των Άσπρων, ωστόσο οι παίκτες μένουν το ίδιο παθιασμένοι.

Άλλωστε, το έπαθλο, το οποίο ήταν ένα τεράστιο σάντουιτς που το είχαν όλοι ανάγκη.

Στον στίβο μάχης, οι παίκτες έπαιξαν σε δίδυμο. Ο στόχος απαιτούσε τη συμπλήρωση παζλ και από κάθε συμμετέχοντα δύο εύστοχες βολές, με κρίκους, σε ισάριθμους στύλους. Το έπαθλο ήταν ένα σάντουιτς, μαζί με smoothie, για τον καθέναν και το κέρδισε η άσπρη ομάδα, αφού επικράτησε με 10-6.

Τα δάκρυα της Αφροδίτης και η κόντρα Τόνι - Σπύρου

«Κάθε νύχτα ξαπλώναμε με την Κατερίνα, βλέπαμε τα άστρα και συζητούσαμε μέχρι αργά» είπε με δάκρυα στα μάτια η Αφροδίτη και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι μόνη μου. Μου λείπουν η Κατερίνα, η Δήμητρα και ο Σπύρος αλλά θα κάνω υπομονή. Δύο εβδομάδες είναι μέχρι την ένωση, θα περάσουν» είπε η Κατερίνα.

Ο Σπύρος είπε ότι νιώθει ανακουφισμένος που δεν είναι στην ίδια ομάδα με τον Τόνι. Από την πλευρά του, εκείνος απάντησε: «Ο Σπύρος από τις 24 ώρες κοιμόταν τις 18».

Ενώ ο Νίκος δηλώνει απογοητευμένος από τον Τόνι λέγοντας πως μετά από τον καυγά τελείωσε για εκείνον.