Η τηλεοπτική συνάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον αδερφό του Σάκη

Η τηλεοπτική συνάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον αδερφό του Σάκη

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του γνωστού μετεωρολόγου

Ο Σάκης Αρναούτογλου είναι εδώ και 20 χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο ο ίδιος αποφεύγει τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Ο γνωστός μετεωρολόγος βρέθηκε στην εκπομπή του αδερφού του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Για τη σχέση που έχουν σαν αδέρφια, για την πολιτική, για το πως επέλεξε να γίνει μετεωρολόγος.

Σε μια απολαυστική συνέντευξη οι δυο τους εξήγησαν πως δέθηκαν σαν αδέρφια μεγαλώνοντας. Έχουν 4 χρόνια διαφορά και όπως όλα τα αδέρφια δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, εξήγησε πως το μικρόβιο του μετεωρολόγου του πέρασε από τον παππού τους, ο οποίος τον έπαιρνε με το γαϊδουράκι του και επειδή ήταν φυσιολάτρης τον ρωτούσε ερωτήσεις ας πούμε γιατί δεν χιονίζει και εκείνος του εξηγούσε το πότε χιονίζει και πότε όχι με σημάδια από την φύση και έτσι εκείνος τον έκανε να θέλει να ασχοληθεί με αυτό που κάνει.

Όσον αφορά την πολιτική, ο ίδιος εξήγησε πως είναι θέμα συνείδησης και κατεβαίνει υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ, για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την κλιματική αλλαγή.

Δείτε την συνέντευξη του: