Άγριος καβγάς στο Survivor – «Αν με ξανακουμπήσεις θα σου σπάσω τα σαγόνια»

Άγριος καβγάς στο Survivor – «Αν με ξανακουμπήσεις θα σου σπάσω τα σαγόνια»

Τόνι και Βασίλης πιάστηκαν στα χέρια

Η κατάσταση στην ελληνική καλύβα του Survivor Ελλάδα - Τουρκία, ανάμεσα στους άνδρες της ομάδας οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Βασίλης Σίμος και Βασίλης Βασιλικός στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, κατηγόρησαν τον Τόνι Σταυράτη για διπροσωπία και πως πάει και... «γλύφει» παίκτριες προκειμένου να κερδίσει την συμπάθεια τους ώστε να μην τον ψηφίσουν εν όψει της ψηφηφορίας αποχώρησης, και ας έχει τσακωθεί άσχημα με κάποιες από αυτές.

Ο καβγάς ξεκίνησε ανάμεσα στον Βασίλη Σίμο και τον Τόνι με τον πρώτο να φωνάζει στον συμπαίκτη του πως είναι «κωλοτούμπας» και πως δεν είναι «αρσενικός παντελονάτος». Ο Τόνι αρχικά προσπάθησε να είναι ψύχραιμος στις κατηγορίες του συμπαίκτη του, ενώ τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο Βασίλης Βασιλικός άρχισε να κατηγορεί τον Τόνι πως τον ενδιαφέρει μόνο η εικόνα του. Η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Τόνι αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του συμπαίκτη του, κάτι που τον ενόχλησε και έγινε έξαλλος. «Δαλάκα, δώσ’ του το στρινγκάκι σου», είπε νευριασμένος ο Τονι.

Στην κάμερα της παραγωγής, η Αφροδίτη προσπάθησε να δικαιολογήσει τον συμπαίκτη της και τη συμπεριφορά του αναφέροντας πως ο Τόνι έχει απομακρυνθεί από την ομάδα γιατί ίσως να φοβάται πως σε αυτή τη ψηφοφορία, επειδή θα ψηφιστούν μόνο άνδρες, θα είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση λόγω της χαμηλής του απόδοσης του στα αγωνίσματα.

Τόνι και Βασίλης Βασιλικός ξέσπασαν σε άγριο καβγά μπροστά στους έκπληκτους συμπαίκτες του ενώ ο Τόνι κατηγόρησε τον Βασίλη ότι πώς έδωσε 100 ευρώ για να φάει μια πατάτα και τον χαρακτήρισε «βουτυρομπεμπέ».

Όταν ο Βασίλης έπιασε από την μπλούζα τον Τόνι, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και οι δυο παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

«Αν με ξανακουμπήσεις θα σου σπάσω τα σαγόνια» είπε ο Τόνι ενώ ο Νίκος και ο Κυριάκος επενέβησαν άμεσα για να χωρίσουν τους παίκτες.

Τόνι και Βασίλης αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και έδωσαν... ραντεβού για να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές εκτός Survivor.

«Τι να κλ@σεις ρε παιδί του μπαμπά που σε ταΐζουν;» είπε ο Τόνι στον συμπαίκτη του με τον Βασίλη να τον χαρακτηρίζει απλά «σιχαμένο».

Λίγο αργότερα και αφού οι ψυχραιμότεροι παίκτες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον Τόνι και τον Βασίλη, οδηγήθηκαν στον στίβο μάχης ώστε να διαγωνιστούν απέναντι στην Τούρκικη ομάδα για τις προμήθειες τους, οι οποίες ήταν αλεύρι και λάδι.

Λίγο πριν οι δυο ομάδες του Survivor μεταφερθούν στον αγωνιστικό χώρο, η Μπουσρά ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Άμεσα, το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής της παρείχε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ώστε να της κάνουν εξετάσεις.

Στο κομμάτι του αγώνα, η ελληνική ομάδα δυσκόλεψε αρκετά την τούρκικη ωστόσο τη νίκη πήραν τελικά οι Τούρκοι με σκορ 10-9.