Οι κατίνες του Survivor, ο ψεύτικος τραυματισμός και η κρίση άσθματος της Αφροδίτης

Οι κατίνες του Survivor, ο ψεύτικος τραυματισμός και η κρίση άσθματος της Αφροδίτης

Δυνατό το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης

Οι εντάσεις και οι καβγάδες στην ελληνική καλύβα του Survivor είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Δήμητρα Βαμβακούση και Βασίλης Βασιλικός, ακόμη μια φορά διαπληκτίστηκαν με την παίκτρια να εκρήγνυται κατά του συμπαίκτη της.

«Είπες για εμένα «σιγά το μοντέλο». Διπρόσωπο θεωρώ αυτό που κάνεις εσύ. Είπες πριν το συμβούλιο, ότι γλείφω τον Χικμέτ, γιατι; Αν σε χαλάει η ιδιότητά μου κράτα την για τον εαυτό σου. Τα έχω περάσει στο ντούκου αυτά, που λες» είπε η Δήμητρα φανερά ενοχλημένη και εκνευρισμένη.

Ο Βασίλης προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του: «Για πλάκα στο λέω... Μιλάς για άλλα θέματα, για να αποσπάσεις τους υπόλοιπους. Έχουμε 5-6 άτομα λανθασμένη αντίληψη;».

Ο καβγάς μεταξύ των δυο παικτών, εκνεύρισε όμως και τον Βασίλη Σίμο, ο οποίος μπήκε στην συζήτηση και τους τόνισε πως κάνουν σαν... κατίνες! «Πείτε τα πράγματα όπως είναι, αρ.....α. Τελειώνετε με αυτά γιατί έχουμε γίνει κατίνες, πιο πολύ κι από τις κατίνες...» είπες και στους δυο θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να λήξει το θέμα.

Ούτε όμως η σχέση του Τόνι με την Δήμητρα είναι σε καλύτερο επίπεδο. «Όταν προσπαθείς να βγάζεις ψεύτη τον άλλον, δεν υπάρχει διάλογος» είπε στη Δήμητρα για να του απαντήσει εκείνη: «Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα. Επηρεάζομαι ψυχολογικά και με χαλάει. Κομμένη η πλάκα Βασίλη Βασιλικέ, δε με ενδιαφέρει τι λες για εμένα, απλώς δεν θέλω να με προσβάλλεις».

Οι δυο ομάδες του Survivor μεταφέρθηκαν στον στίβο μάχης για να διαγωνιστούν. Αυτή τη φορά το έπαθλο τους ήταν φαγητό και συγκεκριμένα αραβικές πίτες με γύρο και πατατούλες. Οι παίκτες στο άκουσμα του επάθλου ξέσπασαν σε χειροκροτήματα ενθουσιασμού.

Ο στίβος μάχης, δυσκόλεψε πολύ και τις δυο ομάδες καθώς ήταν μέσα στο νερό. Σε ένα από τα παιχνίδια, η Σαμπριγιέ ανέβηκε στο βάθρο για να κοντραριστεί με την Κατερίνα Δαλάκα. Μόλις όμως οι δυο παίκτριες βούτηξαν στο νερό και η Κατερίνα Δαλάκα πήρε προβάδισμα, η Σαμπριγιέ σταμάτησε να κολυμπάει και άρχισε να φωνάζει «η μέση μου» και να βουρκώνει από τον πόνο. Η Η Κατερίνα Δαλάκα, οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι και η παραγωγή έσπευσαν στο πλευρό της να την βοηθήσουν. Η Σαμπριγιά βγήκε εκτός χώρου και τη θέση της πήρε η Μελίσα, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα παρέμεινε στη θέση της και ο αγώνας ξεκίνησε από την αρχή.

Ωστόσο, μετά το τέλος του αγωνίσματος και αφού οι δυο ομάδες είχαν μεταφερθεί στις καλύβες τους, η Κατερίνα Δαλάκα άφησε να εννοηθεί με τις δηλώσεις της πως η Σαμπριγιέ δεν τραυματίστηκε και πως όλο ήταν στημένο γιατί κατάλαβε ότι θα έχανε και προτίμησε να δώσει τη θέση της σε μια πιο δυνατή παίκτρια ώστε να υπάρχει πιθανότητα η τουρκική ομάδα να πάρει τον πόντο.

Όμως και Ελληνίδα παίκτρια αντιμετώπισε πρόβλημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη, μετά τη λήξη της κούρσας κατέρρευσε. Η παίκτρια δεν μπορούσε να αναπνεύσει και όλα έδειχναν πως έπαθε κρίση άσθματος. Οι άνθρωποι της παραγωγής έσπευσαν στο πλευρό της για της παρείχαν ιατρική φροντίδα. Η Αφροδίτη μεταφέρθηκε εκτός στίβου μάχης και αρκετή ώρα μετά συνήλθε.

Ο αγώνας τελείωσε και η τούρκικη ομάδα του Survivor επικράτησε στο αγώνισμα με 10 - 7 έναντι της ελληνικής ομάδας.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Τόνι ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για την μειωμένη απόδοση του στους στίβους μάχης. Μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής, εξέφρασε το παράπονο του για τις αντοχές του που τον έχουν προδώσει ενώ προσπαθεί να φέρει νίκη στην ομάδα του.