Σκισμένες μπλούζες, ψιχουλάκια, κοινό έπαθλο και ένταση στο Survivor

Σκισμένες μπλούζες, ψιχουλάκια, κοινό έπαθλο και ένταση στο Survivor

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του χθεσινού επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης

Εντάσεις και κόντρες έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στους παίκτες της ελληνικής ομάδας του Survivor. Η ήττα στο αγώνισμα της ασυλίας προκάλεσε νεύρα στους παίκτες και οι παρεξηγήσεις δεν άργησαν να προκληθούν.

Τόνι και Σπύρος, οι οποίοι εδώ και λίγες μέρες έχουν ψυχραθεί, διαφώνησαν ακόμη μια φορά. Ο λόγος αυτή τη φορά ήταν πως στον αγώνα, οι ψηλοί παίκτες που έχουν και μια πείρα στο μπάσκετ, Κυριάκος και Σπύρος, αποφάσισαν να μπούνε μπροστά.

Ο Τόνι φώναξε όλη την ομάδα ώστε να μιλήσουν ενώ λίγο αργότερα στην κάμερα της παραγωγής δήλωσε πως έχει ο Σπύρος έχει πέσει πολύ στα μάτια του τόσο για τη συμπεριφορά του στον αγώνα όσο και για όσα διατύπωσε στο συμβούλιο του νησιού.

Όμως τα.. καρφιά δεν σταμάτησαν στη συγκεκριμένη διαφωνία. Ο Βασίλης Βασιλικός μιλώντας στη κάμερα εξέφρασε τα παράπονα του για τους συμπαίκτες του. Αναφερόμενος στο Βασίλη είπε για την έκφραση που χρησιμοποίησε ο συμπαίκτης του και τον ενόχλησε ενώ για κατηγόρησε και τη Ρία πως ψηφίζει με βάση την συμπάθεια και όχι αγωνιστικά.

Οι παίκτες μεταφέρθηκαν στην παραλία ώστε να διαγωνιστούν σε έναν διαφορετικό στίβο μάχης αυτή τη φορά. Με δεμένα μάτια έπρεπε να ακολουθήσουν τον ήχο από το καμπανάκι που ήταν δεμένο στον αντίπαλο, να τον πιάσουν και να του αφαιρέσουν το σημαιάκι που υπήρχε πίσω από την πλάτη του.

Οι δυο ομάδες του Survivor έβγαλαν ανταγωνισμό και ένταση σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι με σωματική επαφή. Μπλούζες σκίστηκαν, τα νεύρα «χτύπησαν» κόκκινο και αρκετές φορές οι παίκτες ήταν έτοιμοι... για καβγά.

Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και έφτασε σύντομα στο 9-9. Τότε ο Ατζούν αποφάσισε για πρώτη φορά στο Survivor, να μην βγει ένας νικητής αλλά να απολαύσουν και οι δυο ομάδες το έπαθλο φαγητού κάτι που χαροποίησε όλους τους παίκτες που πεινάνε στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Αυτή η πείνα είναι και ο λόγος που η ελληνική ομάδα τσακώθηκε ακόμη μια φορά μετά το τέλος του αγώνα.

Οι καρύδες και τα... ψιχουλάκια -όπως τα χαρακτήρισε η Ιουλιέτα- στάθηκαν αφορμή οι παίκτες να διαφωνήσουν ξανά.

Εκτός όμως από το φαγητό, η ελληνική ομάδα, χθες είχε κι άλλο θέμα συζήτησης και αυτό δεν είναι άλλο από την είσοδο της Κατερίνας Δαλάκα στο Surivor αφού οι παίκτες την περιμένουν με ανυπομονησία για να τους ενισχύσει.