Τα γλυκά μπισκότα που τους βγήκαν… ξινά, το συμβούλιο και η Δαλάκα

Τα γλυκά μπισκότα που τους βγήκαν… ξινά, το συμβούλιο και η Δαλάκα

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο τοu Survivor

Καφές με μπισκότα αλλά και έπαθλο ασυλίας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Οι δυο ομάδες διαγωνίστηκαν σε δυο διαφορετικούς στίβους μάχης. Έλληνες και Τούρκοι παίκτες, αρχικά, ενώθηκαν σε ένα αλλιώτικο παιχνίδι με έπαθλο καφέ και κουλουράκια.

Ένας παίκτης από την ελληνική ομάδα και ένας παίκτης από την τούρκικη, αποτελούσαν τις ομάδες σε αυτό το αγώνισμα που προβλήθηκε για πρώτη φορά.

Οι παίκτες συνεργάστηκαν άψογα και δεν υπήρξε καμία ένταση μεταξύ τους. Το αντίθετο μάλιστα, αγκαλιές, αβροφροσύνη και χαμόγελα κυριαρχούσε στον στίβο μάχης αλλά και μετά, την ώρα της απόλαυσης του επάθλου από τους παίκτες του Survivor.

Μέχρι τη στιγμή όμως που ήρθε η στιγμή να κοντραριστούν για το έπαθλο της ασυλίας. Καμία ομάδα δεν θέλει να αποχωριστεί κάποιον συμπαίκτη της.

Ενώ αρχικά, η πίστα φάνηκε πως είναι πιο εύκολη για την ελληνική ομάδα η οποία πήρε προβάδισμα 4-0, τελικά το σκορ ανατράπηκε και η τούρκικη ομάδα πήρε τη νίκη άρα και την ασυλία και πήγε στο συμβούλιο ως κοινό.

Πριν το συμβούλιο του νησιού όπου οι Έλληνες παίκτες του Survivor έπρεπε να υποδείξουν υποψήφιους προς αποχώρηση, οδηγήθηκαν στο χώρο όπου διαγωνίστηκαν στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας. Νίκος Κοσμά και Ρία Κολοβού κατάφεραν να νικήσουν. Στο συμβούλιο του νησιού οι παίκτες έβγαλαν τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Η Ιουλιέτα Κίτρινου με οκτώ ψήφους αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, Οι άλλοι δυο υποψήφιοι είναι οι Σπύρος Γουρδούπης και Βασίλης Βασιλικός.

Και επειδή, όπως λέει συνέχεια ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, τους ανακοίνωσε και επίσημα πως η καινούρια παίκτρια που θα ενταχθεί στην ελληνική ομάδα είναι η Κατερίνα Δαλάκα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως οι Έλληνες παίκτες στο άκουσμα του ονόματος της πρώην παίκτριας του Survivor, ξέσπασαν σε χαμόγελα ανακούφισης καθώς πρόκειται για μια πολύ δυνατή παίκτρια, αλλά και ο αντίπαλος παίκτης Χικμέτ, άρχισε να κουνάει το κεφάλι του αφού όπως δήλωσε την ξέρει και την παρακολουθούσε στον περσινό κύκλο του παιχνιδιού.

«Ναι, την ξέρω. Ήταν πέρυσι στο Survivor και ξέρω ότι είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 400 μέτρα. Είχα ακούσει ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει στους στίβους. Ασχολούμαι πολύ με τον αθλητισμό. Την ξέρω καλά. Είναι πολύ δυνατή και πολύ καλή παίκτρια», είπε ο Hikmet για την Κατερίνα Δαλάκα.