Πώς να βελτιώσετε τη ζωή σας σε δύο μέρες με τη νέα σειρά του Netflix

Πώς να βελτιώσετε τη ζωή σας σε δύο μέρες με τη νέα σειρά του Netflix

Η νέα σειρά της πλατφόρμας δεν είναι ούτε κωμική ούτε δραματική

Η νέα σειρά τοu Netflix δεν είναι ούτε κωμική ούτε δραματική. Η σειρά ήδη συζητιέται στο διαδίκτυο καθώς η πρωταγωνίστρια της φιλοδοξεί να δείξει στους τηλεθατές τον τρόπο να αλλάξουν την ζωή τους μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

«Tidying Up» ονομάζεται η νέα σειρά και αφορά στην οργάνωση του σπιτιού. Το νέο σήριαλ έχει την υπογραφή της Μαρί Κοντό, συγγραφέα του μπεστ σέλερ «Σπίτι σε τάξη. Ζωή σε τάξη. Η μαγεία του να τακτοποιείς».

Η νεαρή Γιαπωνέζα μεταφέρει στην τηλεοπτική οθόνη όσα έχει γράψει στο βιβλίο της. Μπαίνει σε σπίτια τα οποία είναι ακατάστατα και δείχνει τον τρόπο στους ιδιοκτήτες τους πώς να αλλάξουν τη ζωή τους πετώντας τα άχρηστα και περιττά πράγματα.

Η ακαταστασία, σύμφωνα με έρευνες στην ψυχολογία, εντείνουν το στρες. Μέσα από τη νέα σειρά αυτή του Netflix, η Μαρί Κοντό, εκτός από συμβουλές για το πώς ένα σπίτι μπορεί να τακτοποιηθεί παρέχει και ψυχολογική υποστήριξη.

Μάλιστα στο τρέιλερ, εμφανίζεται μια γυναίκα η οποία έχει χάσει τον σύζυγο της. Οι συμβουλές της Μαρί Κοντό, έχουν διπλό όφελος. Καθώς θα την βοηθήσει να ξεφορτωθεί πράγματα που είναι συνδεδεμένα με το παρέλθον και θα την βοηθήσει να πάει μπροστά και να ξελαφρώσει.

Η συγγραφέας επιδεικνύει τρόπους, με τους οποίους σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο με εντατική δουλειά, μπορεί να μεταμορφωθεί ένα σπίτι και ο τρόπος ζωής των ιδιοκτητών του.

Δείτε το τρέιλερ: