«Κάθε φορά που έβαζα κάτι σέξι η Εύα μου έλεγε: αυτό δεν είναι πολύ εσύ»

«Κάθε φορά που έβαζα κάτι σέξι η Εύα μου έλεγε: αυτό δεν είναι πολύ εσύ»

Μπορεί να έχει αποχωρήσει, ακόμα όμως αναφέρονται στην Μπάση

Η Εύα Μπάση αποχώρησε από το My Style Rocks 2 την περασμένη εβδομάδα, ακόμα όμως υπάρχουν παίκτριες οι οποίες αναφέρονται σε εκείνη.

Η παίκτρια που δεν δίσταζε να τονίσει την σέξι πλευρά της μέσα από τις ενδυματολογικές της επιλογές, μια ανάσα πριν τον τελικό είδε την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι.

Μια άλλη διαγωνιζόμενη, μετά την αποχώρηση της Εύας αποφάσισε να ντυθεί πιο θηλυκά. Αυτή δεν είναι άλλη από την Φωτεινή Τράκα η οποία χαρακτηρίστηκε από την Μπέτυ Μαγγίρα «ηφαίστειο» όταν εκείνη εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή για να ακούσει τα σχόλια τους.

«Έπρεπε να φύγει η Εύα για να μας δείξει πως είναι και αυτή υφαίστειο» συμπλήρωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης και τότε η Φωτεινή αναφέρθηκε στην πρώην συμπαίκτρια της λέγοντας: «Κάθε φορά που έβαζα κάτι σέξι η Εύα έλεγε «αυτό δεν είναι πολύ εσύ» Με ξέρεις;».

Με αφορμή το σχόλιο της αυτό, οι κριτές αναφέρθηκαν ξανά στο θέμα των βαθμολογιών και της τόνισαν πως και η ίδια είναι υπεύθυνη που κάποια κορίτσια έμειναν περισσότερο καιρό στο παιχνίδι, αφού αντάλλαζαν μεταξύ τους υψηλές βαθμολογίες.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: