Πώς να προετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο εχθρό!

Είμαστε σίγουροι πως δε σας έλειψαν καθόλου…Αντιθέτως σκέφτεστε με ποιο τρόπο θα προετοιμαστείτε ώστε φέτος να μην τις δείτε ούτε ζωγραφιστές! Φυσικά αναφερόμαστε στον πιο ανεπιθύμητο επισκέπτη του σπιτιού μας, την κατσαρίδα! Είτε έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στο σπίτι σας, είτε θέλετε να πάρετε προληπτικά μέτρα, σας έχουμε τη λύση ώστε να τις ξεφορτωθείτε μια και καλή!  

Όπως θα έχετε διαπιστώσει οι κατσαρίδες είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές ακόμα και στα πιο ισχυρά εντομοκτόνα. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από την παρουσία τους, σας προτείνουμε να προμηθευτείτε από ένα γεωπονικό κατάστημα δύο προϊόντα, ένα καουφρίν και ένα ειδικό gel σε συσκευασία σύριγγας. Ακολουθήστε τα παρακάτω δύο βήματα και για τουλάχιστον δύο μήνες θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο! 

ΒΗΜΑ 1

Αφού βάλετε γάντια, ξεκινήστε με το gel, το οποίο θα βάλετε πίσω από τις ηλεκτρικές συσκευές, κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας και του μπάνιου, πίσω από τα καλοριφέρ, στις μπαλκονόπορτες και στα παράθυρα εσωτερικά και εξωτερικά.

ΒΗΜΑ 2

Αδειάστε το περιεχόμενο του καουφρίν σε 5 λίτρα νερό και γεμίστε ένα μπουκάλι ψεκασμού με διάλυμα. Ψεκάστε όλες τις γωνίες του μπαλκονιού σας, του κήπου σας και τις αποχετεύσεις. Φροντίστε να μη ρίξετε νερό για τις επόμενες δύο ημέρες και φυσικά κρατήστε μακριά το κατοικίδιό σας.