Πώς να κάνετε τα έπιπλα σας να μοιάζουν σαν καινούργια

Εάν τα σημάδια του χρόνου που είναι αποτυπωμένα επάνω στα έπιπλά σας, έχουν αρχίσει να σας χαλάνε τη διάθεση,  δε χρειάζεται να μπείτε στη διαδικασία να τα αλλάξετε καθώς θα σας πούμε πώς μπορείτε να τα κάνετε να μοιάζουν σαν καινούργια!

Ξύλινα έπιπλα: εάν τα έπιπλα σας έχουν στίγματα και δαχτυλιές, η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε είναι να φτιάξετε ένα διάλυμα με παραφινέλαιο, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από το φαρμακείο και καθαρό πετρέλαιο. Η αναλογία είναι ¾ παραφινέλαιο και ¼ καθαρό πετρέλαιο. Με ένα βαμβακερό πανί περάστε τα έπιπλά σας και στη συνέχεια με ένα στεγνό γυαλίστε τα. Εάν τα έπιπλά σας είναι από λάκα, γεμίστε μια λεκάνη με ζεστό νερό και κάντε σαπουνάδα με πράσινο σαπούνι. Με ένα βαμβακερό πανί τρίψτε τα έπιπλά σας και στη συνέχεια με ένα στεγνό σκουπίστε τα.

Δερμάτινο σαλόνι: για να μοιάζει το δερμάτινο σαλόνι σας λες και το αγοράσατε χθες, σε ένα βαμβακερό πανί βάλτε αρκετή ποσότητα γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου και τρίψτε καλά. Τα σημεία που έχουν φθαρεί περάστε τα με βαζελίνη.