Πως να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες μυρωδιές!

Κάθε φορά που μαγειρεύετε αγχώνεστε για τη δυσάρεστη μυρωδιά που απλώνεται σε ολόκληρο το σπίτι; Όταν το παρακάνετε με το τσιγάρο ψάχνετε να βρείτε τρόπο για να καθαρίσει πάλι η ατμόσφαιρα; Όταν ανοίγετε το ψυγείο και αναδύονται έντονες μυρωδιές από τα τρόφιμα, η μόνη λύση που σας έρχεται στο μυαλό είναι απλά να το κλείσετε; Εμείς θα σας προτείνουμε κάποιους τρόπους ώστε να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη και να λύσετε για πάντα το πρόβλημα των δυσάρεστων οσμών!

Κουνουπίδι: Μέσα στην κατσαρόλα που βράζετε το κουνουπίδι ρίξτε λίγο σέλινο και πάνω στο καπάκι της κατσαρόλας ακουμπήστε ένα κομμάτι βαμβάκι το οποίο προηγουμένως έχετε βουτήξει σε ξύδι.

Μυρωδιά από τηγάνισμα: Δύο είναι οι λύσεις. Πάνω στο ζεστό μάτι της κουζίνας ακουμπήστε μία φλούδα πορτοκαλιού ή σε ένα σταχτοδοχείο κάψτε φλούδες πατάτας και λεμονιού.

Τσιγάρο: Ανάψτε δύο καρβουνάκια θυμιάματος. Πάνω στο ένα βάλτε κανέλα και στο άλλο βανίλια. Να θυμάστε να ρίχνετε στα σταχτοδοχεία λίγη σκόνη βανίλια. Έτσι, κάθε φορά που θα σβήνετε το τσιγάρο σας θα μυρίζει βανίλια.

Μυρωδιά τροφίμων στο ψυγείο: Πάνω σε ένα πιατάκι βάλτε μία κουταλιά καφέ. Εάν θέλετε όμως να απαλλαγείτε για πάντα από τη δυσάρεστη μυρωδιά των τροφίμων στο ψυγείο σας, τοποθετήστε σε ένα σημείο ένα κομμάτι ξύλο κανέλας, το οποίο θα αλλάζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Μυρωδιά σκόρδου και κρεμμυδιού στα χέρια: Πάρτε λίγο καφέ και τρίψτε καλά τα χέρια σας.

Μυρωδιά χλωρίνης στα χέρια: Τρίψτε καλά τα χέρια σας με ξύδι ή λεμόνι και στη συνέχεια πλύντε τα με σαπούνι Μασσαλίας.

Για να αρωματίσετε το σπίτι σας, ρουφήξτε με την ηλεκτρική σκούπα λίγη βανίλια και στη συνέχεια σκουπίστε όλους τους χώρους για να πάει παντού το υπέροχο άρωμα.