Καφές ιδανικός… for U!

Καφέ, ιδανικό… for U!

Η Nespresso δεν σταματά ποτέ τις καινοτομίες και για μια ακόμα φορά φροντίζει να μας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καφέ στο σπίτι μας, όλες τις ώρες και μάλιστα απόλυτα εξατομικευμένη για να καλύπτει τις ανάγκες του καθενός μας!

Η U έχει ως βασικό στόχο, τον ίδιο που η εταιρεία λανσάρει εδώ και 25 χρόνια: Να μπορεί ο καθένας μας να φτιάξει τέλειο espresso στην άνεσή του, στο σπίτι του. Αποτελεί μιας νέας γενιάς μηχανή, διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και έχει σχεδιαστεί κατάλληλα ώστε να ταιριάζει στον σύγχρονο τρόπο ζωής και τις απαιτήσεις του. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να προσαρμόσει το σχήμα της για να χωράει στους χώρους μας, ενώ η τεχνολογία αιχμής της προσφέρει έναν τέλειο καφέ κάθε φορά.

Η U είναι εύκολη στη χρήση και κομψή στην εμφάνιση, διαθέτει πλήκτρα αφής για την επιλογή της ποσότητας του καφέ που επιθυμεί ο καθένας μας, ενώ αναγνωρίζει και απομνημονεύει τον αγαπημένο μας καφέ με βάση τις προτιμήσεις μας ώστε να μην χρειάζεται νε τον επιλέγουμε κάθε φορά.

Επιπλέον, διαθέτει μια στρογγυλεμένη, περιστρεφόμενη δεξαμενή νερού η οποία μπορεί να τοποθετηθεί πίσω, δεξιά ή αριστερά από τη μηχανή ανάλογα με τους χώρους μας, και διαθέτει βάση τοποθέτησης φλιτζανιού U που αφαιρείται και τοποθετείται στο πλάι της μηχανής ώστε να μπορούμε να φτιάχνουμε συνταγές καφέ σε ψηλό ποτήρι όπως freddo cappuccino, latte macchiato κ.λπ.

Στα plus, σημειώνουμε πως προθερμαίνεται μόλις σε 25 δευτερόλεπτα και πως κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις: pure cream, pure black, pure grey και pure orange.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο www.nespresso.gr