Ένα μαγικό… ζελέ!

Η λύση για να έχετε πάντα καθαρό πληκτρολόγιο

Απο την Κατερίνα Μαραγκού

Όχι δεν πρόκειται για ζελέ μαλλιών ούτε για ζελέ που τρώγεται αλλά για ένα μαγικό προϊόν που θα σας δώσει τη λύση για να καθαρίζετε εύκολα και γρήγορα το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας και όχι μόνο.

Πρόκειται για ένα ζελέ που κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα και η χρήση του είναι πολύ απλή. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κολλήσετε πάνω στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας και αυτό απορροφά τη σκόνη και οποιαδήποτε άλλη βρωμιά υπάρχει στα πλήκτρα. Το συγκεκριμένο προϊόν καθαρισμού εισχωρεί στις κοιλότητες που δε μπορούν να καθαριστούν εύκολα και καθαρίζει τέλεια. Εκτός από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας μπορείτε με το συγκεκριμένο ζελέ να καθαρίσετε συσκευές όπως joystick, εκτυπωτές, κινητά τηλέφωνα,σταθερά τηλέφωνα και φωτογραφικές μηχανές.

Επειδή, όμως, εκτός από τη σκόνη που συγκεντρώνεται στο πληκτρολόγιο ανάλογη σκόνη συγκεντρώνεται και στην οθόνη του υπολογιστή και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν ειδικό για να μη θέσετε σε κίνδυνο την οθόνη σας. Ευτυχώς στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά καθαριστικά υγρά ειδικά για την οθόνη του υπολογιστή.

Έτσι, λοιπόν, προμηθευτείτε μια ολοκληρωμένη σειρά καθαρισμού για το laptop σας, η οποία θα σας χρησιμεύσει και για την οθόνη της τηλεόρασής σας.

Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το gel