Παντοπωλείο (και) στο σπίτι σου

Μπορεί να λειτουργεί εδώ και περίπου ένα χρόνο, το Ζεμπίλι όμως στα Πετράλωνα έχει ακουστεί ίσως όσο κανένα παντοπωλείο της Αθήνας.

Διαθέτει έναν εξαιρετικό και πάντα φιλόξενο χώρο, διοργανώνει τακτικές γευσιγνωσίες κατά τις οποίες ο παραγωγός, το προϊόν και ο καταναλωτής μπορούν να έρθουν σε επαφή και να συζητήσουν ό, τι επιθυμούν, ενώ τα highlights δεν είναι άλλα από τα ίδια τα προϊόντα που μπορεί κανείς να βρει στα ράφια του.

Ενδεικτικά, σημείωσε πως εδώ καθημερινά θα βρεις φρεσκοζυμωμένο ψωμί από προζύμι, χωριάτικο, ολικής αλέσεως και καρυδόψωμο.

Θα βρεις γαλακτοκομικά προϊόντα από αγελαδινό και βουβαλίσιο γάλα, αλλαντικά όπως απάκι και καπνιστό αγριογούρουνο, καθώς και δεκάδες προϊόντα από μικρούς παραγωγούς και συνεταιρισμούς από όλη την Ελλάδα, τα οποία άλλωστε έχουν κάνει το Ζεμπίλι τόσο γνωστό και αγαπητό.

Υπάρχει όμως και ένα ακόμη καλύτερο νέο...

Πλέον όλα αυτά μπορείς να τα απολαμβάνεις και στο σπίτι σου, μέσα από την υπηρεσία Ζεμπίλι κατ' οίκoν με ένα τηλεφώνημα στο 210 3460331

Αναφορικά με το delivery, η περιοχή των Άνω Πετραλώνων εξυπηρετείται ανξερτήτως ύψους ποσού παραγγελίας.

Επίσης, γίνεται delivery σε: Κ. Πετράλωνα, Ταύρο, Βοτανικό, Κεραμικό, Γκάζι, Θησείο, Κέντρο, Κολωνάκι, Παγκράτι, Μετς, Ν. Κόσμο και Καλλιθέα, η ελάχιστη παραγγελία είναι 25€.

(Τρώων 50, Άνω Πετράλωνα)