Κάνε Μια Ευχή… και στον Βαλεντίνο

Ψάχνετε κάτι πρωτότυπο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Πηγαίντε... για ποτό, για party, σε μια παράσταση. Χορέψτε, πάρτε λουλούδια και χαρίστε αγάπη σε εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη.
Φέτος, στις 14 Φεβρουαρίου, μοιραζόμαστε την αγάπη μας με τα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), και τα βοηθάμε να δουν την κάθε τους ευχή να γίνεται πραγματικότητα.
- Εάν βρεθείτε στη Γλυφάδα, επισκεφτείτε το Bourbon Bar & Restaurant! Στην είσοδο του καταστήματος θα βρείτε ένα collection box του Make-A-Wish για τη συγκέντρωση χρημάτων που προορίζονται αποκλειστικά για την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών.
- Εάν βρεθείτε στο Κολωνάκι, επισκεφτείτε το bar Passepartout και περάστε ξέφρενες στιγμές σε ένα party όπου μέρος των εσόδων από κάθε εισιτήριο θα διατεθούν στο Make-A-Wish.
- Εάν θέλετε να παραγγείλετε λουλούδια, επισκεφτείτε το www.flowernet.gr και παραγγείλετε τα λουλούδια σας από εκεί! Το 1 € από κάθε παραγγελία εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα, θα διατεθεί για τους έργο του Οργανισμού.
- Εάν κάνετε κράτηση δωματίου στα Yes! Hotels και συγκεκριμένα στο Semiramis και το New Hotel θα ανακαλύψτε μια ξεχωριστή turn down έκπληξη που έχει δημιουργηθεί για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου τη συγκεκριμένη ημέρα.
- Εάν αγαπάτε το χορό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μια υπέροχη μουσικοθεατρική Salsa παράσταση στο Κινηματοθέατρο  Τριανόν. Τα 2 € από κάθε εισιτήριο θα βοηθήσουν να γίνουν πραγματικότητα περισσότερες Ευχές παιδιών από το Make-A-Wish.