Είναι ο Γιάννης και τον στηρίζουμε στις 6/11

Η συγκλονιστική ιστορία του Γιάννη έκανε σε λίγες μόλις ώρες το γύρο της Ελλάδας.

Ο νεαρός Γιάννης, απολαμβάνοντας το ρεπό του από καφετέρια του Γκαζίου στην οποία εργαζόταν, αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με το ποδήλατό του γύρω από τις γραμμές της Κωνσταντινουπόλεως.

Το τρένο όμως ερχόταν και εκείνος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το τρένο τον παρέσυρε και δυστυχώς όσο κι αν προσπάθησαν οι γιατροί, έχασε και τα δύο του τα πόδια.

Οι “Φίλοι του Γιάννη”, που πλέον είμαστε όλοι, καθώς και ο αθλητικός σύλλογος ΤΡΙΤΩΝ του οποίου ήταν μέλος, διοργανώνουν μια μεγάλη συναυλία συμπαράστασης για το Γιάννη.

Στη συναυλία στήριξης "Για το Γιάννη", συμμετέχουν αλφαβητικά:

Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη & Snorkels, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μιχάλης Κακέπης, Kάρμα, Δημήτρης Καρράς, Κίτρινα Ποδήλατα, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς & Lost Tigainos, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Σαββιδάκης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια Ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger Project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Rebetoven, Word of Mouth, 5 Εποχές.

Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ, ενώ όλο το ποσό θα δοθεί στο Γιάννη ώστε να μπορέσει να αναρρώσει πιο γρήγορα και να συγκεντρώσει χρήματα για να μπορέσει να αγοράσει προσθετικά μέλη και να συνεχίσει τη ζωή του.

Έτσι, στις 6 Νοεμβρίου δίνουμε όλοι ραντεβού στο Βοτανικό, σε μία συναυλία για την πίστη στις ανθρώπινες αξίες και δυνάμεις, για την πίστη στη ζωή.

Βοτανικός Live Stage (Ιερά Οδός και Σπύρου Πάτση)