Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία ανέλαβε η Sushi Academy η οποία ειδικά για τις 27 και 28 Απριλίου μας προτείνει να εντρυφήσουμε στο μαγικό κόσμο της Ιαπωνικής κουζίνας και ειδικά στο sushi.
Έτσι, διοργανώνεται ένα διήμερο σεμινάριο όπου μέσα από δώδεκα ώρες μπορεί κανείς να μάθει τη διαδικασία επεξεργασίας του άσπρου ρυζιού, τον αρτιότερο κόπο για να κόβει τα λαχανικά, και φυσικά τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο για να φιλετάρει το ψάρι.
Θα διδαχθούν παράλληλα τα πάντα για όλες τις κατηγορίες των sushi ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν και τα Ιαπωνικά ποτά.
Το σεμινάριο κοστίζει 250 ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
Ώρες: 11:00-16:30